Celebrity News

Ovako je Ruška Jakić izgledala sa 19 godina i jasno je zašto su muškarci ginuli za njom (foto)

Nekada voditeljka kultne emisije „Ljubav i moda“ poznata je po specifičnom načinu odevanja ali i samopouzdanju kojim zrači. Kada vidite kako je Ruška Jakić izgledala sa 19 godina biće vam jasno zašto su muškarci gubili glavu za njom.

Ovako je Ruška Jakić izgledala sa 19 godina i jasno je zašto su muškarci ginuli za njom (foto)

Ruška Jakić oduvek je privlačila pažnju javnosti zbog svog stava. Nekada voditeljka  kultne emisije „Ljubav i moda“ odiše samopouzdanjem, a specifični način odevanja i šminkanja njen su znak raspoznavanja.

Tek što je nedavno izazvala lavinu komentara izjavom da se udaje po četvrti put i to za italijanskog grofa, sada je ponovo uzburkala javnost.

Ruška nikada nije javno rekla godinu svog rođenja, jer smatra da i dalje ima četrdeset,a sada je u "Novom jutru" na televiziji Pink pokazala kako je izgledala sa 19.

Pročitajte: Ruška Jakić progovorila o teškim periodima: U mom životu je bilo ljudi koji su mi radili o poslu, egzistenciji, životu

printscreen

 

 

- Vidite, a sad ima 40. Nekada su ovim gradom šetale žene za kojima su muškarci stvarno gubili glavu. Danas više ne znaš od silikona, ja kažem danas svi imaju imaju višak silikona a manjak pameti i to je njihova ulaznica. Nikada ne bih želela da izgubim svoj identitet. Ne mogu da verujem da neko do te mere može da promeni lični opis - rekla je Ruška.

Komentari (0)

Loading