Celebrity News

Edita Aradinović otvoreno o plastičnim operacijama: Izgledala sam kao Kapetan Kuka

Poznato je da pevačica Edita Aradinović, pored raskošnih glasovnih mogućnosti, pleni i svojim fizičkim izgledom, ali ona je rekla da nije uvek bila zadovoljna. Operacija nosa joj je pomogla da ojača svoje samopouzdanje.

Edita Aradinović otvoreno o plastičnim operacijama: Izgledala sam kao Kapetan Kuka

Edita  je na „Instagramu” sa fanovima podelila sećanje na svoje periode nesigurnosti.

Instagram screenshot

 

 

– Pre operacije nosa, periodično sam bila zadovoljna. Ali nikad do kraja, ma i sada nekad nisam, ali to je do ličnog osećaja iznutra… Shvatiš s godinama. Ali da, preporučujem devojkama da urade to ako to osećaju i žele. Ja nisam imala veliki nos, imala sam kuku, bila sam kao Kapetan Kuka.

Edita je rekla da su ljudi obožavali njen stari nos i da su ga smatrali njenim zaštitnim znakom.

– Mene je nervirao – napisala je Edita i objavila svoju staru fotografiju.

 

 

Nekada članica ženskog benda Ministarke Edita Aradinović (26) odabrala da napusti grupu koja joj je obezbedila delić zvezdanog neba na našoj muzičkoj sceni.

 

 

Vitka Beograđanka sigurnim koracima krčila je svoj put samostalnog vokalnog izvođača, pokazavši svima svoje talente, poslebno tokom učešća u šou-programu „Tvoje lice zvuči poznato”.

Uz nesvakidašnju mešavinu stidljivosti i prodornosti, osvojila je pažnju, a potom i srca mnogobrojne publike i danas na svojim društvenim mrežama ima pravu vojsku vernih fanova koji prate svaki njen korak.

 

 

Komentari (0)

Loading