Celebrity News

Sin Anđelke Prpić oduševio sve: Jakša ima jednu veliku želju

Njegovu mamu Anđelku svi već veoma dobro poznajemo, a da je Jakša Prpić (8) već krenuo njenim stopama i da je jednako šarmantan i duhovit, u to se svakog četvrtka u devet sati ujutro možemo uveriti u emisiji „Poslovi“ koju od septembra vodi na televiziji „Kazbuka“.

Sin Anđelke Prpić oduševio sve: Jakša ima jednu veliku želju

Ovaj maleni, vrcavi i nestašni voditelj, sebe opisuje rečima „pametan“ i „lud“ i priznaje da mu ponekad nije lako da uskladi televizijsku karijeru i obaveze u školi.

- Nije lako ići u školu i istovremeno snimati emisije ali ako volite to što radite onda vam to predstavlja zadovoljstvo i uživanje. Trudim se da uskladim sve svoje obaveze – kazao je voditelj „Poslova“. Ako do sada niste imali priliku da pogledate ovu veoma zanimljivu i poučnu emisiju, u kojoj Jakša svakog četvrtka uskače u ulogu drugog profesionalca – zlatara, bombondžije, učitelja, doktora, pica majstora... – evo zašto bi to trebalo pod hitno da uradite: - Mislim da bi emisiju „Poslovi“ trebalo da gledate jer je veoma zabavna i možete da naučite dosta toga i da vidite kakvi sve poslovi postoje.

Pročitajte: Crna elegatna haljina i dubok šlic- Anđelka Prpić blistala na premijeri filma

Ata Images

 

 

Posao koji mi se najviše dopao je posao učitelja. Bilo mi je mnogo zanimljivo i bili su to trenuci za pamćenje, a posebno zbog toga što su tu bili i moji drugari iz razreda. Najteži posao? E to je bio posao zlatara. Mnogo smo puta ponavljali dok nismo snimili emisiju kako treba, ali sam zato naučio da pravim nakit – kazao je Jakša.

Priznaje da nema simpatiju i da na tu temu ne voli da razgovara, a osim što je voditelj i odličan đak, sin Anđelke Prpić trenira i hokej. - Voleo bih u skorije vreme da se oprobam i u košarci. Da je superheroj, Jakša bi voleo da leči ljubavlju, a možete li da pretpostavite šta želi da bude kad poraste i koji mu je omiljeni film? - Kad porastem voleo bih da budem glumac. Krenuo sam već tim koracima i mnogo sam zavoleo glumu. Omiljeni film, hm? Pa to je naravno „Jedini izlaz“ - sa širokim osmehom rekao je Jakša.

Komentari (0)

Loading