Celebrity News

Šta kaže Saša Kovačević o odnosu svoje devojke Zorane i njenog bivšeg Bogdana Srejovića?

Saša Kovačević uživa u skladnoj vezi sa Zoranom Tasovac i ne krije koliko mu prija druženje sa Iskrom, Zoraninom ćerkom koju je dobila iz braka s Bogdanom Srejovićem

Šta kaže Saša Kovačević o odnosu svoje devojke Zorane i njenog bivšeg Bogdana Srejovića?

Bogdan, inače sadašnji dečko Svetlane Cece Ražnatović, i Zorana razveli su se pre pet godina. Posle kratkog braka i razvoda oni se dobro slažu i često viđaju, najviše zbog njihove ćerke.

 

 

- Zorana i Bogdan su oduvek bili i ostali u odličnim odnosima. To ne komentarišem jer ne želim da ulazim u tuđi život. Meni je vrlo drago ako su on i Ceca zaljubljeni, a to je najlepša stvar koja se može dogoditi čoveku pored dece - istakao je Saša Kovačević za Kurir.

 

 

Podsetimo, Ceca Ražnatović započela je vezu sa osam godina mlađim Bogdanom Srejovićem, koji je bivši muž Zorane Tasovac, sadašnje devojke Saše Kovačevića.


Saša Kovačević - Porodica koju ću sam stvoriti je moja velika želja

Saša Kovačević je ranije u intervjuu za „Story pomenuo da se prema Zoraninoj ćerki Iskri ponaša kao da joj je otac.

Instagram screenshot

 

 

–Zaista se tako i osećam. Ona, naravno, ima svog oca i to je važno napomenuti, ali drago mi je što sam deo njenog života i što se tako lepo slažemo. Što se tiče mog deteta, ostvariću se, nadam se, uskoro i s te strane. Mi muškarci malo „zabušavamo”, stalno mislimo da je još rano i da ima vremena. Kasnije sazrevamo od žena, imamo genetski kod koji nam pravi te oscilacije, ali moram priznati da verovatno i jesam spreman za taj životni korak.

 

Komentari (0)

Loading