Celebrity News

Zašto je ceo svet zamrzeo Džastina Timberlejka?

Dokumentarni film pevačice Britni Spirs otkriva sve psihičke probleme koje je imala i ko je sve imao uticaj na njeno mentalno stanje

Zašto je ceo svet zamrzeo Džastina Timberlejka?

U jeku popularnosti Britni i Džastin Timberlejk postali su omiljeni par, ali nakon raskida su počeli problemi kada je javnost počela da nagađa ko je kriv za krah veze.

Kako tvrde fanovi pevačice,Timberlejk  je 2002. objavio hit „Cry Me a River”, numeru za koju mnogi kažu da govori o tome kako ga je Britni prevarila. Čak i glumica koja se pojavljuje u spotu za ovu pesmu liči na pevačicu. 

– Način na koji su se ljudi tada odnosili prema njoj bio je vrlo srednjoškolski, ona je u njihovim očima bila laka ženska, a on školski heroj – kaže Vesli Moris u dokumentarcu i dodaje:

– Iskoristio je taj spot da bi nju optužio za propast njihove veze. 

Britni i Džastin upoznali su se zahvaljujući emisiji „The All New Mickey Mouse Club”, a počeli su da se zabavljaju 1999. godine. Veza je trajala tri godine, a nakon raskida pojavila se u svetskim tabloidima priča da je razlog bila nevera Britni Spirs. 

To je dosta promenilo mišljenje javnosti o njoj, čemu je doprineo i pomenuti Džastinov hit, koji se do danas smatra jednom od njegovih najuspešnijih pesama. 

– Timberlejk nije jedini kreator psihičkih problema koji su doveli do situacije u kojoj je danas Britni, ali nije učinio ništa da smiri bes oko nje. Zašto bi? Imao je koristi od toga – piše novinarka Skači Kol za „Bazfid” u tekstu s naslovom: „Da li Džastin Timberlejk treba da se izvini”.

Timberlejk skinuo Dženet Džekson na sceni

Dotakla se i situacije sa Dženet Džekson s nastupa na Superboulu 2014. kada joj je Timberlejk pomerio odeću zbog čega su se videle njene grudi. Timberlejk se ni zbog toga nikada nije suočio s posledicama za svoj deo nastupa i za ono što je kasnije postalo poznato kao „Nipplegate”, istakla je Koulova.

Na profilima pevača pojavili su se brojni negativni komentari.

– „Izvini joj se odmah”, „Gadiš mi se”, „Čak i ako tada nisi znao bolje, danas joj duguješ izvinjenje” – poručuju u tim komentarima.

Otac Britni Spirs kontroliše njen život

Dokumentarni film „Njujork tajmsa” priča o usponu pevačice pa sve do njene borbe da joj se vrati pravo da sama donosi odluke o svom privatnom i poslovnom životu.

Prema dokumentarcu, Britni odbija da nastupi sve dok njen otac ima starateljstvo nad njom. Britnin advokat tvrdio je na saslušanju u decembru da je pevačica počela da strahuje od oca i tražio je da mu u potpunosti oduzmu starateljstvo nakon što je Džejmi Spirs navodno unajmio novog menadžera bez savetovanja s njom.

Kad se saznalo da njen otac upravlja celom njenom imovinom, ali i u njeno ime donosi sve privatne i poslovne odluke zbog jedne kratkotrajne psihijatrijske hospitalizacije iz 2008. godine, društvenim mrežama je počeo da se širi #FreeBritney pokret iza kojeg stoje njeni obožavaoci. 

Nakon nekoliko novih održanih ročišta, Britni Spirs i dalje ne sme sama da donosi odluke, ali o njenom slučaju se i dalje govori.

 

Komentari (0)

Loading