Celebrity News

Nova devojka Daria Prpića je Anđelkina sušta suprotnost

Anđelka Prpić o razvodu od bivšeg supruga nije mnogo govorila. Krah braka potvrdila je kratko istaknuvši da razvod ne znači i rat.

Nova devojka Daria Prpića je Anđelkina sušta suprotnost

Ata Images

Glumica Anđelka Prpić posle devet godina braka razvela se od Darija Prpića, sa kojim ima sina Jakšu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap)

 

Nagađalo se da je uzrok razvoda preljuba sa njegove strane, ali ni glumica ni njen suprug nisu se oglašavali ovim povodom. Da je njihov brak okončan glumica je kratko potvrdila ali i otkrila da je u teškim životnim momentima potražila pomoć psihoterapeuta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap)

 

- Pomišljala sam kakav to ja problem imam? Ima ljudi, koji nemaju šta da jedu, pa su ne daj bože žrtve nekih ozbiljnih stvari. Što bi moja mama rekla: "Nisi ti gladna, ti si besna". Vaspitani smo u tom duhu, da mislimo da je to bes. Ali ne, to je nasušna potreba. Da se malo pročešljaš, usmeriš, da proveriš sebe. I onda sam shvatila da nema potrebe čekati da se veliki problem desi. Naprotiv, još je bolje otići dok niste u velikom problemu ili da možda toga niste ni svesni. Ja to upražnjavam godinama. Ranije je to bilo jednom, dva put nedeljno, sada jednom u dve, tri nedelje. To je mentalna higijena koja je svima neophodna - rekla je Anđelka za „Super TV“.

Pročitajte..Crna elegatna haljina i dubok šlic: Anđelka Prpić blistala na premijeri filma

Međutim sada su na društvenim mrežama osvanule fotografije na kojima bivši muž Anđelke Prpić, Dario i njegova nova devojka Ana razmenjuju nežnosti. Kao što vidimo, njegova nova devojka je sušta suprotnost poznatoj glumici.

Instagram printscreen

 

 

Oni nisu krili emocije, dok su njegove objave pokrenule veliki broj komentara.

Anđelka je, podsetimo, prošle godine uplovila u vezu sa bivšim dečkom pop pevačice Aleksandre Radović, biznismenom Srđanom Stojanovićem.

 

Komentari (0)

Loading