Celebrity News

Biljana Sečivanović: Nisam podizala zadnjicu, za to je zadužen neko drugi

Pevačica Biljana Sečivanović živi život o kom je oduvek maštala. Uspešnu karijeru gradila je strpljivo i bez skandala, a istinsku sreću i ljubav spoznala je uz svog supruga, biznismena Aleksandra Nedića

Biljana Sečivanović: Nisam podizala zadnjicu, za to je zadužen neko drugi

Međutim, ovih dana mediji su počeli da spekulišu da je za njenu figuru zaslužna plastična hirurgija. 

Šuška se da je Biljana Sečivanović uvećala zadnjicu hirurškim putem, a ona je odmah reagovala i stavila tačku na takve tračeve.

 

 

 

Pevačica je demantovala sve priče o njenoj „pozadini”, istakla da vredno trenira i „da joj je muž zadužen za podizanje iste”.

– Nisam radila nikakvu operaciju svoje guze, ništa nije veštačko. Moj muž je za to zadužen, on mi podiže guzu. Hvala svima koji misle da sam radila brazilsko podizanje zadnjice, ali ja nisam taj tip, ne nosim čak ni one napumpane gaće – započela je, pa progovorila i o braku, ali i proširenju porodice.

 

 

Ona je rekla kako je procvetala u braku iako joj taj papir ništa ne menja.

– Jurim uz stepenice, niz stepenice, malo radim vežbe i to je to. Vidite i sami kako mi je u braku, cvetam. Decu ne planiramo, ali ako se desi, to može da bude samo ove godine, jer imam 45 godina i biološki sat mi je skoro otkucao – bila je iskrena Biljana.

 

Svi planovi su stopirani

Kako su se mnogi estradni umetnici našli u finansijskoj krizi zbog nedostatka posla, Biljana je otkrila da trenutno nema prihode te da je zbog toga stopirala novi album.

 

– Zbog korone nemam prihode, pa sam morala da stopiram album. Imam muža, ali imam i velike troškove i poreski sam obveznik. Ne mogu da finansiram pesme i spotove od njegove plate – izjavila je Sečivanovićeva za „Star”.

Podsećamo, Biljana Sečivanović je u septembru dala za biznismena Aleksandra Nedića koji ju je verio u Dubaiju. 

Komentari (0)

Loading