Celebrity News

Porodica Šabana Šaulića: Nakon dve godine bol ne prestaje, suze same teku

Kralju narodne muzike danas je održan dvogodišnji pomen u Aleji zaslužnih građana, a porodica, prijatelji i kumovi došli su da još jednom odaju počast pevaču

Porodica Šabana Šaulića: Nakon dve godine bol ne prestaje, suze same teku

Šaban Šaulić ostao je upamćen kao velika muzička legenda, koja je karijeru započela veoma rano. Sa osamnaest godina snimio je prvu ploču, a hitovi su decenijama nastavili da se nižu. U svetu narodne muzike ostaće upamćen po svom neverovatnom trileru, boemskoj duši, ali i velikom srcu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic)

 

Porodica Šabana Šaulića iz dana u dan se priseća preminulog supruga, oca i dede, a njegova ćerka Ilda na današnji dan objavila je i fotografiju na svom „Instagram” nalogu. U opisu fotografije stajala je samo jedna reč, koja u sebi nosi ogromno značenje i još veću bol – Nedostaješ!

Pored supruge Gordane, ćerki Sanele i Ilde i sina Mihajla, na pomen su došli i kumovi Zorica Brunclik sa suprugom Miroljubom Aranđelovićem Kemišom i brojni prijatelji.

Brunclikova je nekoliko puta istakla da nikako ne može da se pomiri sa činjenicom da njenog kuma Šabana više nema.

 

Ata Images

 

 

Šabanova deca su zapalila sveću, a udovica Goca nije mogla da zaustavi suze.

Na pomen je došla Aleksandra Prijović, kojoj je Šaban Šaulić najviše pomogao u karijeri, vodeći je sa sobom na nastupe na kojima je pevala sa njim.

 

Ata Images

 

 

Gde god da se pojavim, čuje se njegov glas

Povodom gubitka oca, Ilda Šaulić je ranije rekla:

– Iskreno, ne možemo da se naviknemo na život bez njega. Gledam tu nadgrobnu ploču, ali i dalje ne mogu da verujem. Gde god se pojavim, čuje se njegov glas, što je lepo, ali i težina koja ostaje. Volim da slušam njegove pesme, uglavnom me gledaju sa bojazni da li smeju da pevaju.

 

Ata Images

 

 

Ilda je podelila sa svima i kako se oseća njena majka Goca.

– Oni su meni njega ukrali, ali ja i dalje verujem da je na putu i da će se vratiti, to je sve vreme govorila moja majka. Hvala Bogu, ima nas, mi smo njena najveća snaga sada. Ništa ne može da se promeni i vrati, čovek treba da uživa u onom što ima – rekla je Šaulićeva.

Da podsetimo, Šaban Šaulić poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći sredinom februara 2019. godine u Nemačkoj.

 

 

Komentari (0)

Loading