Celebrity News

Darko Lazić naizgled srećan, ovo je dokaz za suprotno

Folker Darko Lazić je govorio o teškom periodu kada mu je otac preminuo i najavio da će svoju novu pesmu posvetiti njemu

Darko Lazić naizgled srećan, ovo je dokaz za suprotno

Darko je najpre istakao da je upravo otac, koji je svirao harmoniku, zaslužan za to što se on danas bavi muzikom.

– S njim sam počeo kao mali u kafani. Zbog njega pevam, s njim sam počeo – rekao je pevač.

 

 

 

Darko Lazić nije prežalio gubitak oca, mnogo mu nedostaje, ali se kaje zbog svađa koje su imali.

– Mnogo sam toga preživeo u životu. Nisam se još isplakao kao čovek, ne mogu da se pomirim s tim da njega više nema. Opet, život ide dalje, ipak je porodica na prvom mestu. Malo mi je krivo zbog nekih svađa s njim. Krivo mi je što sam mu neke stvari rekao, tek kada izgubiš nekog, shvatiš koliko ti je značio u životu – poručio je pevač u emisiji „Amidži šou”.

 

 

 

Darko je rekao da će objaviti tri nove pesme, a jednu od njih će posvetiti upravo ocu.

– Ta pesma je vrlo emotivna i ne znam kako ću je otpevati – rekao je pevač.

Darko je dodao da pesma šalje poruku ljudima koji su ostali bez roditelja, a onima koji imaju žive roditelje da ih čuvaju i poštuju.

 

 

– Ta pesma je moja životna priča – naglasio je folker za „IDJ”.

Podsetimo, Darkov otac Milan Lazić preminuo je u decembru prošle godine, nakon komplikacija koje su usledile posle operacije želuca.

Marina je najveća podrška

Darko je i sam imao ovu operaciju, pa je do poslednjeg trenutka verovao da će se njegov otac oporaviti. Ipak, Milan je izgubio najvažniju bitku, a pevač je ostao bez životnog oslonca. Ko mu je u ovim teškim danima pružio najveću podršku, Darko je rekao.

 

 

– Operacija je prošla uspešno, njemu je posle toga pozlilo i stalo mu je srce, reanimirali su ga. Pao je u komu i nije se probudio. Neću podneti prijavu, ja mog oca ne mogu vratiti time, on je potpisao da ide na operaciju i ne mogu nikog da krivim. Tako je Bog rekao, tako je moralo da bude. Kolege su mi pružile podršku i hvala im na tome. Marina je moja najveća podrška, moj rođeni brat mi je bio takođe najveća podrška. Loreni nismo saopštili, neka prođe malo vremena, mora saznati ali kad dođe vreme za to – rekao je Darko za „Premijeru”.

 

Komentari (0)

Loading