Celebrity News

Barbara Tatalović: Užasava me "titula" Miloševe bivše

Barbara Tatalović, manekenka rodom iz Valjeva potvrdila je informaciju da je u fabrici nameštaja, koja već 20 godina pripada njenoj porodici, izbio požar.

Barbara Tatalović: Užasava me "titula" Miloševe bivše

Ona je dodala da je vatra buknula u proizvodnom delu firme i da, na svu sreću, povređenih nema, a njoj i njenim roditeljima ne preostaje ništa drugo nego da se što pre oporave od šoka i još snažnije i složnije nastave dalje.

- Sve što imam da kažem jeste da smo od početka svi zajedno u ovom poslu.Zajedno smo kako u dobru, tako i u zlu. Usponi i padovi su sastavni deo života, a najveća vrednost je stabilna porodica i moja je upravo takva - napisala je manekenka.

Pročitajte: Miloš Biković i Barbara Tatalović blistali na crvenom tepihu na premijeri “Južnog vetra” (foto)

Kako piše magazin "Story" nekoliko dana posle požara, ponovo se oglasila i zamolila medije da uz njeno ime više ne stavljaju ime njenog bišeg dečka, glumca Miloša Bikovića.

- Molim medije da prestanu da pišu o meni u kontekstu bivše devojke Miloša Bikovića.Uopšte mi to ne imponuje. Štaviše, užasava me i degradira. Ja sam Barbara Tatalović, glavom i bradom, imam jaku porodicu koja stoji iza mene i to je moj identitet.

Komentari (0)

Loading