Celebrity News

Ljuba Perućica o višku kilograma, da li je smanjenje želuca u planu?

Pevaču Ljubi Perućici u poslednje vreme na društvenim mrežama zameraju to što se previše ugojio. Međutim, on priznaje da izbegava treninge iz zdravstvenih razloga

Ljuba Perućica o višku kilograma, da li je smanjenje želuca u planu?

Ljuba je rekao da postoji razlog zašto sada ne trenira.

 

 

Ljuba je rekao da postoji razlog zašto sada ne trenira.

– Ne smem još da treniram zbog zdravstvenih razloga, a pored svega se ne radi, sedi se kod kuće i eto rezultata, ali uskoro ću se pozabaviti time jer i mene psihički ubija kako sada izgledam – rekao je Ljuba i otkrio da li mu to supruga zamera.

On je naglasio da mu ona ne zamera, već mu daje podršku i govori da to nije strašno. 

– Dodatni problem je što ona ne voli dijete i treninge, a ne voli ni da sprema samo za sebe hranu, pa je uvek problem da se hranimo zdravo i dijetalno, jer je njoj zdrava hrana bezukusna, bljutava i nije dovoljno slana. A ona kada spremi jelo, to budu porcije za tri osobe.

 

 

Poznato je da su se mnoge Ljubine kolege podvrgle operaciji smanjenja želuca kako bi izgubili kilograme, ali on ne planira da uradi tu intervenciju.

Ma ne, i ne planiram to. Ja sam protivnik toga jer sam imao priliku da vidim da su neki ljudi zaista loše prošli posle takve operacije. To nije za igranje – prenosi „Kurir”.

 

Komentari (0)

Loading