Celebrity News

Kija Kockar besna na svog bivšeg: Treba da se lečiš!

Pevačica Kija Kockar kritikovala je svog bivšeg muža Slobu Radanovića koji je bio priveden zbod nastupa na kojem su kršene epidemiološke mere

Kija Kockar besna na svog bivšeg: Treba da se lečiš!

Ata Images

Sloba Radanović koji je pre nekoliko dana priveden u akciji policije koja je prekinula zabavu za 600 ljudi na kojoj je nastupao, na „Tviteru” je šerovao post: „Moj otac, koji je radio u zatvoru, rekao mi je da nema gore stvari od dana provedenog u zatvoru – srećom pa nije saznao šta je gore od toga, dan proveden na dečjoj onkologiji”. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar)

 

Iako je Sloba samo preneo objavu jedne žene na društvenim mrežama Kija je pobesnela.

– Jedino kada si ti bio na onkologiji bilo je kada si mene poslao na istu, pa došao da me posetiš posle operacije. Ti učinio nešto?! Misliš, kada smo Milica i ja bile, pa sam te zvala na video-poziv da deci kažeš: „Ćao”?! 

Tebe ne treba hapsiti nego hospitalizovati – napisala je Kija, nakon čega joj je jedan tviteraš poručio da bi trebalo da obriše post „jer je Sloba stvarno jednom obišao pacijente”, nakon čega je Kija odgovorila:

– Neću ništa da brišem! Osoba koja šalje druge na onkologiju ne treba ni da priđe istoj, niti da se na taj način pere od hapšenja, jer je pevao u doba pandemije i opet ugrozio zdravlje ljudi. Sramota – napisala je Kija na „Tviteru”.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by S L O B A (@slobaradanovic)

 

Pročitajte...Kija Kockar sve oprostila Luni: Više je propatila ona nego glavni akter

Komentari (0)

Loading