Celebrity News

Kija Kockar besna na svog bivšeg: Treba da se lečiš!

Autor: | 18/02/2021

Pevačica Kija Kockar kritikovala je svog bivšeg muža Slobu Radanovića koji je bio priveden zbod nastupa na kojem su kršene epidemiološke mere

Kija Kockar besna na svog bivšeg: Treba da se lečiš!

Sloba Radanović koji je pre nekoliko dana priveden u akciji policije koja je prekinula zabavu za 600 ljudi na kojoj je nastupao, na „Tviteru” je šerovao post: „Moj otac, koji je radio u zatvoru, rekao mi je da nema gore stvari od dana provedenog u zatvoru – srećom pa nije saznao šta je gore od toga, dan proveden na dečjoj onkologiji”. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar)

 

Iako je Sloba samo preneo objavu jedne žene na društvenim mrežama Kija je pobesnela.

– Jedino kada si ti bio na onkologiji bilo je kada si mene poslao na istu, pa došao da me posetiš posle operacije. Ti učinio nešto?! Misliš, kada smo Milica i ja bile, pa sam te zvala na video-poziv da deci kažeš: „Ćao”?! 

Tebe ne treba hapsiti nego hospitalizovati – napisala je Kija, nakon čega joj je jedan tviteraš poručio da bi trebalo da obriše post „jer je Sloba stvarno jednom obišao pacijente”, nakon čega je Kija odgovorila:

– Neću ništa da brišem! Osoba koja šalje druge na onkologiju ne treba ni da priđe istoj, niti da se na taj način pere od hapšenja, jer je pevao u doba pandemije i opet ugrozio zdravlje ljudi. Sramota – napisala je Kija na „Tviteru”.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by S L O B A (@slobaradanovic)

 

Pročitajte...Kija Kockar sve oprostila Luni: Više je propatila ona nego glavni akter

Komentari (0)

Loading