Celebrity News

Aleksandar Srećković Kubura: Razvod nije kraj sveta

Aleksandar Srećković Kubura razvod je prihvatio kao normalnu životnu stvar. Prvi put nakon rastanka od supruge Marije Savić, poznati glumac otkriva sve što mu leži na duši, osvrće se na to kako je razlaz uticao na njihovog mlađeg sina Vanju koji će ih ujedno, poput starijeg sina Alekse, zauvek činiti saveznicima u istom cilju i opisuje kako je preživeo medijsku buru koja je tim povodom nastala

Aleksandar Srećković Kubura: Razvod nije kraj sveta

Suprotno svim osobinama po kojima je poznat porodici, prijateljima, ali i široj javnosti, glumca Aleksandra Srećkovića Kuburu (47) u poslednje vreme zadesila je faza u kojoj igra sve same negativce.

Crno od crnjeg, rekao bi onaj koji ga je nakon prikaza surovog albanskog vojnika u filmu “Balkanska međa” potom video u novoj hit seriji koju gledamo na “Superstar” televiziji i Javnom servisu. U melodrami “Tajne vinove loze” Srećković igra nesimpatičnog Pauna, a nedavno je publici imao da poruči – “Tek ću vam biti odvratan”.

Zanimljiv tajming snašao je glumca za ovakvu podelu uloga, budući da javnost već neko vreme intrigira pitanje da li je i u privatnom životu morao da se pokaže kao negativac, makar nakratko, dok je prolazio kroz proces razvoda u kojem je poznato da nedužnih nikada nema.

Glumac se u prvom velikom intervjuu posle rastanka od supruge Marije Savić osvrće na stresan period kroz koji je prošao i priznaje da se u budućnosti nada dobrim rolama, kako onim ispred kamere tako i na privatnom planu.

U kakvim ste odnosima ostali s Marijom?

- Marija i ja smo u dobrim odnosima, sasvim normalnim i ne vidim zašto ne bismo bili. Uvek smo se zajedno bavili decom, to radimo i sada kad više nismo zajedno, to je jedini logičan i zreo način da se jedna takva situacija prevaziđe.

Svašta se pisalo, da ste ratovali oko imovine, pominjale su se prevare, da se nije lepo završilo...

- Svašta se pisalo, svašta će se i pisati, ali ja zaista ne obraćam pažnju na to. Zajedno nas drži to što vaspitavamo svoje mlađe dete, a sada se tu pridružio i ovaj stariji koji nam dosta pomaže s Vanjom. Čak bih ga nazvao i zamenskim roditeljem, od tolikog značaja nam je bio, a i tolika im je razlika u godinama. On ima sopstvene principe vaspitanja u odnosu na Mariju i mene i dobro utiče na brata.

Pročitajte:Ljubav na izdisaju - Kubura i Marija podneli papire za razvod braka?

 

 

Dakle, tvrdite da ste civilizovano izašli iz ovog braka?

- Nadam se da smo zrelo uspeli da prevaziđemo ovaj razvod, ne znam. Kao što vidite, ne govorim previše o tome i nije mi naročito prijatno, na neki način je još uvek sveže. Verujte da ima mnogo zanimljivijih tema za razgovor, a ovo je jedan trenutak koji će proći i svi ćemo nastaviti sa svojim životima. Sve je to život, nažalost, čine ga i ovakve situacije.

Šteta, vaš brak slovio je za jedan od najdugovečnijih na javnoj sceni, trajao je preko dvadeset godina.

- Pa, dobro, i naše prijateljstvo, koje je ostalo, biće isto tako dugovečno i potrajaće duže od tih dvadeset i nešto godina, trajaće dok budemo živi. Ne mogu da pravim nikakve projekcije, s obzirom na to šta udišemo u Beogradu (smeh).

Ceo intervju s Aleksandrom Srećkovićem Kuburom pročitajte u najnovijem broju magazina Story, koji je u prodaji do 23. februara

story

 

 

 

Komentari (0)

Loading