Celebrity News

Nije mogla da odoli: Dragana Mirković podelila do sada neviđenu fotografiju

Autor: | 24/02/2021

Sin Dragane Mirković svoju intimu čuva od javnosti, ali njegova mama ovoga puta nije mogla da se suzdrži, a da ga ne pokaže pratiocima.

Nije mogla da odoli: Dragana Mirković podelila do sada neviđenu fotografiju

Deca Dragane Mirković domaćoj javnosti oduvek su interesantna, jer su ih roditelji dugo "skrivali"  od radoznalih pogleda. Ipak, ovoga puta Dragana nije mogla da izdrži, pa se na "Instagramu" pohvalila novom fotografijom.

Sin Dragane Mirković, Marko izrastao je u prelepog mladića. Dragana i Toni nikada nisu krili da su izuzetno ponosni na sina, koji već puni 20 godina. Povodom njegovog rođendana Dragana je objavila nikad viđenu fotografiju uz dirljivu poruku, koju je posvetila jedincu.

Pročitajte: Dragana Mirković prvi put ima ovu rođendansku želju

Instagram screenshot

 

 

- Najdraži moj Marko, srećan ti 20. rođendan, lave moj - napisala je pevačica uz fotografiju njenog naslednika.

Sin Dragane Mirković do sada je bio enigma

 

Dragana Mirković poštuje želju svojih naslednika da se ne pojavljuju u javnosti.

-Ne samo moja deca, već postoji još dece mojih kolega, koja su predivna, školovana, kojih nema u medijima i koja zaslužuju poštovanje svih nas - poručila je ranije pevačica, koja tvrdi da su za medijsko eksponiranje dece poznatih, najviše krivi roditelji.

 

 

Folk diva je na to dodala:

-Sve je stvar stava, jačine ličnosti. Oni su inače deca na mestu, i vrlo jaka deca. Samim tim što ne žele da budu viđena, to je dokaz jačine njihove ličnosti. Obično deca u tim godinama žele da budu u centru pažnje. Sve bih učinila da ih sprečim da budu deo estrade, potrudila bih se da ih ubedim da to ne urade - zaključila je ona za "Kurir".

Pročitajte: Praznična atmosfera u domu Dragane Mirković - Svi govore o njenom hit modnom izdanju (video)

 

 

 

Komentari (0)

Loading