Celebrity News

Sofija Milošević je superžena, zbog ovog gesta Luka će je obožavati

Sin Luke Jovića koga je dobio u emotivnoj vezi sa Anđelom Manitašević, će sa svojim najbližima danas obeležiti veoma poseban dan.

Sofija Milošević je superžena, zbog ovog gesta Luka će je obožavati

David, sin Luke Jovića danas puni dve godine, a njegov otac sa verenicom Sofijom mališanu je priredio posebno iznenađenje. 

Sofija Milošević, koja sa verenikom Lukom Jovićem ima sina Alekseja, pokazala je da beskrajno obožava brata svog sina. Davidu je rođendan čestitala punog srca i poželela mu sve najlepše.

Pročitajte: Sofija Milošević otkrila koji neobičan savet joj je dala Jelisaveta Orašanin

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

 

Ovim gestom je pokazala svoju srdačnu prirodu i svima dala do znanja da je prema sinu svog verenika predivna. Njena ljubav prema Luki nema granice, i ovim je dokazala da prihvata i voli sve ljude koje su deo njegovog života.

Sofija je na svom “Instagramu” za ovaj "divan dan" napisala  lepu rođendansku čestitku Davidu uz njihove zajedničke fotografije. 

 Naime, ona je podelila slike na kojoj nasmejana ljubi dečaka, a uz to je napisala: 

- Srećan rođendan slatkišu mali. Da budeš uvek ovako srećan.

Instagram screenshot @sofimilo

 

 

Luka je takođe objavio emotivnu čestitku povodom rođendana svog prvenca. 

Pročitajte: Sofija Milošević i Luka Jović: Iskonska ljubav je pobedila!

Instagram screenshot

 

 

- Srećan drugi rođendan moje sve. Jedva čekam da te vidim, zagrlim i igram se sa tobom! Volim te puno - napisao je uspešni sportista kraj simpatičnog video snimka sa letovanja.

Podsetimo, Luka i Sofija su u septembru prošle godine dobili sina Alekseja. Njih troje žive u Madridu, dok je Lukin prvi sin u Beogradu sa majkom. 

Komentari (0)

Loading