Celebrity News

Seka Aleksić je ponosna mama: Mali Jovan ovo može sa samo godinu dana, a vi?

Autor: | 26/02/2021

Sin Seke Aleksić, Jovan koji je tek napunio godinu dana već je počeo da se ugleda na svoju majku i oca Veljka.

Seka Aleksić je ponosna mama: Mali Jovan ovo može sa samo godinu dana, a vi?

Pošto je Veljko, muž Seke Aleksić po profesiji bokser, redovno vežbanje je deo njegove svakodnevice. Da je fizička aktivnost veoma važna, pored Veljka naučila je Seka, ali i njihovi preslatki sinovi Jakov i Jovan.

Naime, ovaj bračni par redovno vežba zajedno u teretani i time jedno drugo podstiču da budu što bolji, a deca kao sunđeri "upijaju" sve iz svoje okoline.

Pošto su dečaci inače poznati po aktivnom igranju sa mnogo trčanja i penjanja, lepo vreme i veliko dvorište im svakako mnogo znače, kako bi ispraznili višak energije.

Pročitajte: Seka Aleksić - Ne možemo od Boga tražiti nešto a da ništa ne damo

Instagram screenshot

 

Obično se deca igraju žmurke, ali mali Jovan je nešto drugo imao na umu. Pevačica Seka Aleksić je na svom “Instagramu” podelila snimak prave akcije.

Neki odrasli ljudi koji su fizički aktivni mogu samo da sanjaju da urade ovako nešto. Naime, Mali Jovan je radio prave trbušnjake držeći se rukicama za kolutove. Seka i Veljko su se uplašili da će mališan izgubiti kontrolu i da pasti, ali to se nije desilo.

Pročitajte: Seka Aleksić za "Story" - Živim da sinovima obezbedim lep život

Instagram screenshot

 

Nismo mogli da verujemo svojim očima, kako je tako mali a toliko spretan. Mama Seka nije krila oduševljenje: -Vidi ga, bravo Jovane, bravo - rekla je ponosna majka Seka Aleksić.

Podsetimo Seka sa suprugom Veljkom ima dva sina: Jakova koji ima četiri godine i Jovana koji je u januaru napunio godinu dana. Seka Aleksić oduvek je brižna majka kojoj je brojna porodica veliki san, koji posle dugogodišnje borbe, konačno živi.

Komentari (0)

Loading