Celebrity News

Dru Barimor nikad iskrenija: Bila sam besno čudovište van kontrole, majka me zatvorila u ludnicu

Detinjstvo Dru Barimor je bilo i više nego turbulentno priseća se poznata holivudska glumica...

Dru Barimor nikad iskrenija: Bila sam besno čudovište van kontrole, majka me zatvorila u ludnicu

Detinjstvo Dru Barimor ni malo ne liči na bezbrižno vreme bilo kog drugog deteta. Iznenadna slava promenila je devojčicu koja je zbog svog simpatičnog lika vrlo rano počela da snima ozbiljne visokobudžetne holivudske filmove.

To je dovelo do izuzetno problematičnog ponašanja koje je kasnije pouzrokovalo zloupotrebu opijata i alkohola, pa je na odvikavanju završila kada je imala samo 13 godina.

 

 

Sa 13 godina završila sam na odvikavanju

Dru Barimor je gostovala kod radijskog voditelja Hauarda Sterna i podelila bolnu ispovest sa publikom. Kada je imala samo trinaest godina provela je 18 meseci u mentalnoj bolnici.

-Išla sam u klubove umesto u školu i krala mamin auto i, znate, bila sam van kontrole. Ponekad je to bilo smešno, a ponekad sam bila toliko ljuta da bih otišla, a onda bi me ubacili u „stvar"- priznala je Barimor.

 

 

Majka sa kojom sam stalno bila u svađi me je zatvorila na "bolnički odmor".

-Mama me smestila u psihijatrijski deo bolnice. Pre sam se smejala onim 30-dnevnim mestima u Malibuu. Mali bolnički odmor od 30 dana u Malibuu nekako je suprotno iskustvo od onog koje sam ja imala. Bila sam godinu i po dana u bolnici i tamo nije bilo mesta za šalu. Ako biste se tamo zezali, stavili bi vas u samicu ili bi vas vezali - objasnila je Dru.

Oprostila sam svojoj majci

Uprkos svom iskustvu, glumica je oprostila majci Džejd Barimor zbog toga što je poslala u instituciju.

-Mislim da je stvorila čudovište i da nije znala šta bi sa tim čudovištem. Stvarno sam bila van kontrole i opraštam joj. Verovatno se osećala kao da nema na koga da se osloni i sigurna sam da je godinama živela sa mnogo krivice zbog svega toga - rekla je.

 

Nakon boravka u toj instituciji, sa petnaest godina se preselila u svoj stan. U to vreme je prekinula svaki kontakt s majkom. Međutim, majka i ćerka su se u međuvremenu pomirile.

-Pomislila sam, moram ovo da pustim. Šta ovo čini za bilo koju od nas? Mislim da je sada dovoljno stara da može biti na drugom mestu u svom životu - rekla je ona u intervjuu.

 

Komentari (0)

Loading