Celebrity News

Milica Dabović se tajno udaje?

Milica Dabović se tajno udaje?

Naša proslavljena košarkašica Milica Dabović tokom vikenda će se zavetovati na večnu ljubav svom partneru Vuku Rothenu, saznaje Blic.

Venčanje će biti obavljeno u Beogradu, prvo u opštini, a potom u jednom beogradskom lokalu. Košakrašica želi da celo venčanje bude bajkovito, a u svemu joj pomaže rođena sestra Ana Dabović.

- Ana trenutno ima pauzu od treninga i utakmica pa je to iskoristila da bi pomogla sestri oko organizacije venčanja. Milica je imala želju da sve bude orgnaizovano u tajnosti, a umesto klasične venčanice, odabrala je svedenu haljinu. Tokom nedelje u Srbiju će doći Vuk koji će sve vreme biti uz nju, kako bi sve prošlo besprekorno - otkriva izvor blizak Blicu.

Osim što mlada neće nositi venčanicu, svadba koju priprema neće biti pompezna već će pozvati samo najbliže.

- Na veselju će se naći oko šezdesetak prijatelja i članova porodice koje je Dabovićka počela da poziva na svoje venčanje. Restoran će biti ukrašen baš onako kako Milica želi, u svetlim nijansama, dok je za kumu izabrala blisku drugaricu sa kojom je nerazdvojna. Jako je srećna što će se venčati - kaže izvor za ovaj dnevni list.