Celebrity News

Kraljevska porodica presrećna: Danica i Filip Karađorđević postaće roditelji

Autor: | 08/11/2017

Kraljevska porodica presrećna: Danica i Filip Karađorđević postaće roditelji

Princ Filip Karađorđević (35) i grafička dizajnerka i vizuelna umetnica Danica Marinković (31) venčali su se 7. oktobra u Beogradu, a sledeće godine u kraljevsku porodicu stiže prinova.

Srbija dobila novu princezu: Princ Filip Karađorđević i Danica Marinković su se zakleli na večnu ljubav

Samo mesec dana nakon venčanja, ćerka našeg istaknutog likovnog umetnika Cileta Marinkovića otkrila je da će ona i njen suprug postati roditelji.

Venčanje kao simbol naše ljubavi postaje novi period u našim životima koji donosi radost, uzbuđenje i odgovornost. Svaki dan dočekujemo sa osmehom, na isti način kao što se pripremamo za sve obaveze koje nam donosi zajednički život, uz bezrezervnu radost za prinovu koju očekujemo sledeće godine – kazala je princeza Danica za Glossy.

Princ Filip Karađorđević o kraljevskom venčanju: Takvu silinu emocija čovek oseti jednom u životu

A da žele što pre da se ostvare u ulozi roditelja i da priželjkuju veliku porodicu mladi par je otkrio u prvom zajedničkom intervjuu koji su letos dali magazinu Gloria, kada su otkrili da će se venčati u srpskoj prestonici.

Smatramo da je porodica najveće bogatstvo. Filip ima dva brata i dve sestre, a ja kao jedinica stalno sam maštala o braći i sestrama. Uvereni smo da ćemo u tome imati dosta sreće – rekla je Danica za Gloriju.

Želja im se veoma brzo i ostvarila i mi im čestitamo!