Celebrity News

Bojana Stefanović: Ona je najbolja kuvarica među srpskim glumicama

Bojana Stefanović: Ona je najbolja kuvarica među srpskim glumicama

Već sa osam godina glumica Bojana Stefanović dobila je svoj prvi kuvar. Poklon sa posvetom i dalje zauzima posebno mesto, a to je bio i početak njene gastro-avanture. Godinama je napredovala, uz varjače i šerpice "upijala" je neprevaziđenog šefa Stevu Karapandžu, a danas je majka koja veštim pokretima stvara kulinarsku magiju.

Korak po korak, njena kulinarska interesovanja su rasla. Sa deset je već spremila prvi svečani ručak, od supe do deserta (uz malu maminu pomoć), a taj obrok ostao je posebno njenom tati u sećanju.

Nije se zadržala na bakinim i maminim receptima, usavršila je mešenje testa, pravljenje kiša, najfinijih kolača, kremova, mezetluka.... i sve to od pre tri godine sabrala je i okupila na jednom mestu i "pretočila" je u blog.

Fatmama stranica posvećena je njenim iskrenim kreacijama koje niže podjedanko uspešno kao i glumačke bravure.

- Volim da kuvam, pišem, slikam. Sve sama radim i to je za sada moj hobi kome sam predano posvećena. Mi smo svi porodično veliki gurmani i zaista uživam kad pripremam obroke za svoju porodicu. Kuvam svaki dan - kaže u dahu Bojana za portal "Super žena".

A post shared by Bojana Stefanovic (@fatmamablog) on Jan 26, 2017 at 10:47am PST

Iako joj kreativnosti u kuhinji ne manjka, ipak najviše voli jela kao što su sarma, grašak, pri pomenu pilava značajno uzdiše, a bez domaće supe skoro da ne može da zamisli nijedan dan.

Pasulj, pečenje ne izostavlja sa menija, a u sve voli da kombinuje jake začine koji ostavljaju upečatljiv trag na nepcima.

- Ne delim hranu na slatku i slanu, ma ja sve volim. Prosto i decu sam na to navikla. Stalno se jure po kući sa nekim kolačima - priča i mašta da za ovaj svoj drugi zanat koji ima u rukama odvoji malo više vremena.

Čezne da upiše još neki kurs da se usavrši, a do tada i sama drži radionice, redovno objavljuje postoje, slika, mesi, kuva i uživa u svom hedonističkom carstu.

A post shared by Bojana Stefanovic (@fatmamablog) on Dec 16, 2016 at 12:55pm PST