Celebrity News

Ne boji se da eksperimentiše: Da li vam se dopada nova frizura Kejt Midlton?

Ne boji se da eksperimentiše: Da li vam se dopada nova frizura Kejt Midlton?

Jedna od najpoznatijih trudnica, vojvotkinja od Kembridža oduševila je fanove kada je svoje duge lokne zamenila kratkim bobom.

Naime, Kejt Midlton i ostali članovi kraljevske porodice nedeljno jutro proveli su na ceremoniji koja odaje počast palim britanskim vojnicima u Prvom i Drugom svetskom ratu, a za ovu priliku vojvotkinja se pojavila u novom izdanju.

Dok su prinčevi Čarls, Hari i Vilijam prisustvovali polaganju venca, Kejt je sa ostalim ženama kraljevske porodice, ceremoniju posmatrale sa balkona.

Tako je buduća mama bliznakinja iznenadila kada se pojavila sa novom frizurom - bobom koja se video ispod glamuroznog crnog šešira.

Iako se odlučila za jedan od vodećih trendova kada je kosa u pitanju, Kejt je uspela da ga ponese i ukolopi u svoj odmeren, elegantan i tradicionalan stil.

Međutim, za sve one koji vole jedan od zaštitnih znakova vojvotkinje, njenu bujnu kosu sa loknama, Kejtina kraća frizura zapravo je vešto pokupljena kosa. Reč je o lažnom bobu koji se bez puno muke može raspustiti.

Kejt ovako još jednom pokazala da je u koraku sa trendovima i da se ne boji da eksperimentiše.

Slično je nedavno uradila i glumica Blejk Lajvli.