Celebrity News

Muž pevačice Tajči izgubio bitku sa kancerom

Autor: | 15/11/2017

Muž pevačice Tajči izgubio bitku sa kancerom

Muž pevačice Tatjane Kameron Tajči, Metju (47)izgubio je bitku sa kancerom, a njegovi poslednji dani života bili su teški.

Pevačicin suprug je juče preminuo, nakon teške borbe sa kancerom pluća. Iako je Tajči putem društvenih mreža poslednjih nedelja poručivala da mu se stanje popravlja, malo pred smrt bilo je izvesno da će uskoro napustiti one koji ga vole.

Објава коју дели Tajci (@tajcicameron) дана 23. Сеп 2017. у 8:56 PDT

Od 5. novembra bio je na intenzivnoj nezi, preneli su regionalni mediji, a pre dva meseca izjavio je kako je njegovoj porodici mnogo teže da ga gleda u stanju u kakvom je bio, nego što je njemu da se bori sa opakom bolešću.

Објава коју дели Tajci (@tajcicameron) дана 4. Нов 2017. у 6:49 PDT

- Crpećemo snagu i radost iz svega onoga što on jeste i što nam je dao - navela je Tajči u obraćanju javnosti povodom tužnog događaja.

Metju je, inače, bio među prvima na svetu na kojem su ispitali poseban lek za rak, koji je podrazumevao eksperimentalne T-stanice, a pre toga je bio na drugom tretmanu, te je otvoreno pričao kroz šta je sve prošao ne bi li se izlečio, piše Blic.

Објава коју дели Tajci (@tajcicameron) дана 3. Мар 2017. у 6:03 PST

Nekada popularna pop zvezda bila je u braku sa Metjuom punih 17 godina, a u braku su dobili tri sina, Evana, Bleja i Dantea, živeći u porodičnom domu u Sjedinjenim Američkim Državama.

Објава коју дели Tajci (@tajcicameron) дана 28. Мар 2016. у 6:48 PDT

Објава коју дели Tajci (@tajcicameron) дана 25. Дец 2015. у 8:05 PST