Celebrity News

Kolin Farel: Srećan sam i zaljubljen, ali ne želim da otkrivam ništa o ženi koju obožavam

Autor: | 16/11/2017

Kolin Farel: Srećan sam i zaljubljen, ali ne želim da otkrivam ništa o ženi koju obožavam

Irski zavodnik Kolin Farel (41) godinama krije ljubavni život kao zmija noge. Zna se da se poslednje dve godine viđa s misterioznom devojkom o kojoj se tako malo zna. Glumac ne želi ni njeno ime da otkrije, ali je priznao da nije iz sveta šoubiznisa.

- Moja devojka puno radi i putuje pa često ne uspevamo da se viđamo, ali trudimo se da sve uskladimo i budemo jedno uz drugo - rekao je Kolin gostujući u šou programu Elen Degeners i samo kratko dodao:

- Ja je obožavam!

Šarmantni glumac otac je i dva sina, naime sa bivšom devojkom Kim Bordenejv ima sina Džejmsa Padraiđa (10), a sa poljskom glumicom Alisijom Bačeda Kruz dve godine mlađeg Henrija Tadeusza.

Kako je često na putu, i snimanja filmova nekada traju i po pet meseci u kontinuitetu, Kolin je u emisiji istakao da je beskrajno zahvalan svojim bivšim partnerkama što sjajno brinu o deci i trude se da im nadomeste njegovo odsustvo.

Inače, u prošlosti, Kolin je bio u vezi sa brojnim poznatim damama, a neke od njih su: Britni Spirs, Demi Mur, Lindzi Lohan i Anđelina Džoli.