Celebrity News

Milica Dabović: Ne razmišljam o udaji

Milica Dabović: Ne razmišljam o udaji

Doskorašnja kapitenka naše košarkaške reprezentacije Milica Dabović (35) otkako je saznala da sa izabranikom Vukom čeka dete, retko kad se pojavljuje u javnosti, a svojim fanovima uglavnom se "javlja" preko društvenih mreža. Međutim, sada je za "Prvu" otkrila još jedan detalj svoje intime.

Naime, košarkašica kaže kako ne planira da se uda.

- Ne volim svadbe, i ne znam kakva će mi biti sudbina. Ne bih da se udajem. Ranije sam htela, ali sada više ne razmišljam o tome - rekla je Milica za "Ekskluziv".

Košarkašica polako pravi planove za porođaj i momenat kada će uzeti sina Stefana u naručje.

– Moj plan bio je da se porodim u Beogradu, čak sam pronašla i jednu divnu doktorku koja je trebalo da me porodi, ali moj partner, koji već godinama živi u Beču, smatra da će biti mnogo bolje da se naš sin rodi tamo te polako razmatram i tu mogućnost. Zapravo, sva je prilika da ću dete roditi u Austriji. Mislim da će mi biti bolje da uskoro spakujem kofere i kraj trudnoće dočekam u gradu u kome ću imati potpuni mir, ali s druge strane, biće mi teško što ljudi koje najviše volim neće biti pored mene u tom periodu - rekla je Milica nedavno za "Story" i otkrila da ima želju da pre nego što ode u Beč organizuje babyshower na kome će okupiti sve drage prijatelje i članove porodice kako bi sa njima obeležila dolazak sina.

– Želja mi je da napravim veliko slavlje u Beogradu na kome ću okupiti sve drage ljude i podeliti s njima svoju najveću životnu sreću. Već sada smišljam kako će sve izgledati i jedva čekam naše druženje – iskrena je bil lepa plavuša.