Celebrity News

Jelena Dokić: Majka nije reagovala na torturu oca

Autor: | 19/11/2017

Jelena Dokić: Majka nije reagovala na torturu oca

Bivša teniserka Jelena Dokić u autobiografiji "Nesalomiva" je otkrila kako ju je otac Damir zlostavljao, ali i da je majka Ljiljana svemu tome svedočila, a da pritom nije reagovala.

- Mama se skoro nikada nije mešala niti je pokušavala da spreči da me bije. Jednom je samo, jedva čujnim glasom, rekla: "Molim te, prestani". On joj je odgovorio: "Umukni"!

Jelena razume takav majčin stav.

- Za nju je tortura normalna. I ona je bila zlostavljana, i emocionalno i psihički, a i nju je tukao. Nikada se nije mešala šta god da mi je radio - objasnila je Jelena Dokić.

Jelena Dokić: Ne kajem se što sam otkrila sve gadosti mog oca

Teniserki su naročito duboko u sećanju urezane batine dobijene u Torontu posle poraza od Končite Martinez.

- Drao se na mene i prebio me kaišem u kupatilu. Vukao me je za uši, pljuvao me, a onda terao da satima gola stojim nasred hotelske sobe. Moja majka je nemo sve to gledala - priča Jelena i dodaje:

- Ona nije imala sopstveno mišljenje, potčinjavala mu se, uvek zauzimala njegovu stranu. Nije smela da priča o tenisu sa mnom i nikad mi nije poželela sreću pred meč. Iako je moja majka redovno bila zlostavljana, to nije bilo istog stepena kao kod mene. Nju bi ošamario, a mene premlatio.

Emotivna ispovest Jelene Dokić: Kako sam postala žena sa 120 kilograma