Celebrity News

Ponovo uznemirila javnost: Zemljaci osudili Merjem Uzerli zbog OVE fotografije

Ponovo uznemirila javnost: Zemljaci osudili Merjem Uzerli zbog OVE fotografije

Jedna od najpopularnijih i najkontroverznijih turskih zvezda, glumica Merjem Uzerli (34) još jednom je podigla prašinu i izazvala podeljena mišljenja javnosti.

Naime, glumica je na društvenim mrežama podelila fotografiju iz perioda kada je bila trudna sa ćerkom Larom - njen obnažen stomak. Kako je Merjem tada bila prognana iz Turske od strane dela kolega, ali i bivšeg partnera Kana Ateša zato što je zatrudnela sa njim, glumica se porodila u Nemačkoj daleko od novinara i objektiva paparaca i zbog toga je fotografija koju je postavila prava ekskluziva za sve pratioce njenog rada.

- Moja najveća ljubav, životna promena, čudo, najveći poklon - napisala je Merjem ispod fotke na kojoj se vidi njen trudnički stomak, a koja je kod fanova izazvala pravu euforiju.

Međutim, kako prenose Novosti, nisu svi lepo reagovali na Merjemin post. Među komentarima našli su se i oni negativni, u kojima se osuđuje njen postupak.

- Ti si uvreda za svoj narod, veru koju pripadaš i zemlju koju predstavljaš. Bog će ti suditi za tvoj nemoral. Ovakvo ponašanje ne priliči jednoj majci... - bio je jedan od strašnih komentara na račun Merjemino skidanje do gole kože. Ipak, više je onih koji su podržali lepu glumicu i zahvalili joj se na rušenju tabua u turskom tradicionalnom društvu, jer "nema ničeg ružnog u lepoti stomaka buduće majke".