Celebrity News

Ispunjeno veče, prvo na utakmicu, pa na koncert: O čemu su to pričali Novak i Jelena sa Luisom Fonsijem? (foto)

Ispunjeno veče, prvo na utakmicu, pa na koncert: O čemu su to pričali Novak i Jelena sa Luisom Fonsijem? (foto)

Novak Đoković i njegova supruga Jelena rešili su da vreme u Beogradu provedu na najbolji mogući način. Pored poslovnih obaveza, proslavljanja porodične slave, zbog koje su i došli u Beograd par stiže i da uživa u slobodnom vremenu, a sinoć im je celo veče bilo ispunjeno.

Prvo su se družili sa Novakovim bratom i njegovom devojkom, a zatim su otišli na koncert svetske zvezde.

Par je sinoć otišao na košarkašku utakmicu u kojoj su uživali sa mlađim Đokovićem, Markom i njegovom devojkom, a uz fotografiju koju je objavila na Instagramu Jelena je napisala:

- Moj omiljeni par sa kojim volim da provodim slobodno vreme - Marko i Leti - naglasila je Jelena vidno srećna i raspoložena.

Veče su upotpunili muzikom i odlaskom u u Štark Arenu.

Naime, vlasnik ovogodišnjeg najvećeg hita, Despacito, Luis Fonsi sinoć je u srpskoj prestonici održao koncert, a priliku da se vidi i popriča sa njim imao je naš najbolji teniser i njegova supruga.

Iako je bilo planirano da se sretnu samo na par minuta, njihov razgovor je potrajao oko pola sata, a dogovorili su se da Portorikanac bude Novakov gost na jednom od mečeva na turnirima u SAD ove sezone.

Sudeći po njihovim osmesima na fotografijama rekli bismo da su uživali u druženju, a s obzirom da se naš teniser sve više kreće u društvu svetskog džet seta, moguće je da sportista i muzičar imaju i neke zajedniče prijatelje. Možda su baš o tome razgovarali kada su gledali nešto na Fonsijevom mobilnom telefonu.