Celebrity News

Marko Živić o seriji "Senke nad Balkanom": Lepo je biti u timu koji priča važnu priču i u ekipi glumaca koji dolaze iz bar pet zemalja

Marko Živić o seriji "Senke nad Balkanom": Lepo je biti u timu koji priča važnu priču i u ekipi glumaca koji dolaze iz bar pet zemalja

Marko Živić, kako kaže, imao je puno posla ove godine, a tome u prilog ide i što ga trenutno gledamo na malim ekranima u brojnim serijama, ali i jednoj emisiji u ulozi voditelja. Trenutno je vikend rezervisan baš za njega, jer ga subotom gledamo u seriji "Psi laju, vetar nosi", a nedeljom u "Senkama nad Balkanom" i u šou-programu "Luda noć".

- Desilo se da se sve tako poklopi. Već me prijatelji zezaju da samo što im ne iskačem iz frižidera. Samo splet okolnosti je do toga doveo. Radilo se puno ove godine, ali recimo, prošle nije. To je tako u našim poslovima. Ili je cunami posla ili je oseka. S godinama, nakon skoro sto pozorišnih premijera i mnogo sati snimljenog materijala, čovek uhvati taj ritam - ima ili nema - kaže za "Blic" Živić i priča o ulozi u seriji "Senke nad Balkanom", u kojoj tumačite negativca Vasilija Trnavca.

- Veliko mi je zadovoljstvo i čast što sam od Dragana Bjelogrlića dobio priliku da budem deo tima u projektu koji je prešao granice Balkana. Sarađivali smo mi i ranije, ali lepo je biti u ekipi koja priča važnu priču i u ekipi glumaca koji dolaze iz bar pet zemalja. Trnavac je odan saradnik, beskopromisan, momak ulice i blata Jatagan male. Mnogo je takvih suštinskih boraca ulice koje poznajem. Sve za ekipu u kojoj su, a svesni položaja gde su - rekao je Marko o liku u kome publika nije navikla često da ga gleda.