Celebrity News

Dijego Maradona tužio ćerke i bivšu ženu da su mu ukrale 3,8 miliona evra?

Autor: | 26/11/2017

Dijego Maradona tužio ćerke i bivšu ženu da su mu ukrale 3,8 miliona evra?

Legendarni fudbaler Dijego Armando Maradona tužio je bivšu suprugu i obe ćerke tvrdeći da su mu ukrale pare. Navodno, njih tri su mu uzele 3,8 miliona evra.

Maradonin advokat je izjavio da je mlađa ćerka Đanina (28), inače bivša žena Serhija Aguera, prebacila novac sa očevog na svoj račun u Urugvaju, a da su joj u tome pomogle majka Klaudija i sestra Dalma.

Maradona je izjavio da je njegova porodica deo novca stavila na račun u banci u Urugvaju, dok su jedan deo njegovog novca iskoristile za kupovinu imovine u SAD.

Advokat bivšeg fudbalera tvrdi da je Đanina u augustu nekoliko sati provela u Urugvaju, gde ima bankovni račun, sa kojeg “uzima novac i prebacuje ga na drugi račun”, navodi španski sportski magazin Marca, prenosi klix.ba.

– Ukoliko je novac tamo gde mislimo da jeste, onda ne postoji druga opcija nego da se Đanina uhapsi – rekao je advokat slavnog fudbalera.

- Znaju gde živim, neka dođu po mene. Opraštala sam i gore od ovoga, pa ću i ovo - napisala je Đanina na društvenim mrežama.

Tokom karijere, kontroverzni fudbaler, koji je jedno vreme bio zavisnik o kokainu, je igrao za italijanski Napoli, ali i za Bocu juniors i Barselonu, a s reprezentacijom Argentine je osvojio svetsko prvenstvo u fudbalu 1986. godine.

Maradona se smatra jednim od najboljih fudbalera u istoriji ovog sporta, kojim je prestao da se bavi 1997. godine.