Celebrity News

Ksenija Bujišić otvoreno o anoreksiji: Padala sam u nesvest i jela jednom u nekoliko dana

Autor: | 27/11/2017

Ksenija Bujišić otvoreno o anoreksiji: Padala sam u nesvest i jela jednom u nekoliko dana

Ksenija Bujišić je još od detinjstva prisutna na malim ekranima. Kako je ona rasla, razvijala se i njena manekenska i TV karijera, ali ono što se nije duže menjalo je kilaža.

Mlada voditeljka nedavno je otkrila da pati od anoreksije i da je imala svega 37 kilograma.

Објава коју дели Ksenija (@ksenijabujisic) дана 11. Нов 2017. у 2:37 PST

- Letos su mi svi govorili da sam premršava. Nekako čovek gubi svest o svom odrazu u ogledalu. Ja nikad sebi nisam izgledala mršavo koliko sam izgledala ljudima iz svog okruženja. Jela sam u nekoliko dana po dva tri puta nešto malo, onda ne jedem ništa, pa kad osetim glad, popijem čašu koka kole, nisam uopšte vodila računa o tome, ni krvana slika se nije pogoršala, dok nisam počela da osećam konstantan umor i onda kada zaspim, ne mogu da se probudim, jer nisam imala atom snage - rekla je Ksenija za Blic i dodala da je bila neodgovorna:

- Jela sam jednom u nekoliko dana, samim tim organizam gubi potrebu za hranom i nisam imala apetit. Kada sam shvatila ozbiljnost situacije shvatila sam da to moram da iskorenim u potpunosti. Padala sam u nesvest i svaki put kad se to desi ja narednih nekoliko dana povedem računa i posle se vratim na isto. Postupala sam veoma neodgovorno prema onome što mi je najbitnije, a to je moje zdravlje.

Објава коју дели Ksenija (@ksenijabujisic) дана 17. Авг 2017. у 8:26 PDT

Ksenija je sada čitavu situaciju shvatila mnogo ozbiljnije, pa je brigu o svom zdravlju stavila na prvo mesto.

Објава коју дели Ksenija (@ksenijabujisic) дана 21. Сеп 2017. у 12:36 PDT

- Ja nikada nisam držala dijete jer nikada nisam imala problema sa kilažom. Svaka devojka voli da izgleda mršavo, ali tanka je linija kada iz te neke normalne mršavosti skliznete u bolest. Jako je teško da iščupati se iz bilo kog oboljenja, a kamoli iz tog koji je u vezi sa psihom - zaključila je Ksenija, koja se i na Instagramu pohvalila da, posle dužeg vremena ponovo ima 40 kilograma.