Celebrity News

Novak Đoković častio Stefana i Taru poklonom vrednim MILIONE: Pašće vam vilice od šoka kad vidite o čemu je reč (FOTO)

Deca Novaka Đokovića dobila skupocen poklon

Novak Đoković častio Stefana i Taru poklonom vrednim MILIONE: Pašće vam vilice od šoka kad vidite o čemu je reč (FOTO)

Deca Novaka Đokovića dobila skupocen poklon

Sreći nije bilo kraja kada su Stefan i Tara konačno posetili tatu Novaka Đokovića, koji se trenutno nalazi u Francuskoj, i krči sebi put do prvog mesta na Rolan Garosu. Novak je između treninga odvojio vreme za svoje mezimce i proveo je kvalitetno vreme sa njima, i čak ih je odveo na utakmicu Pari Sen Žermena, ali tu nije bio kraj iznenađenjima.

Profimedia

 

Deca Novaka Đokovića imali su priliku da upoznaju fudbalske legende poput Mesija, Mbapea i Nejmara, a sa ovog nezaboravnog susreta poneli su i "suvenir". Nejmar je poklonio Tari i Stefanu dresove njegovog tima dečje veličine, sa sve autogramima. Mališani su bili presrećni zbog ovako lepog, ali i vrednog, poklona, a Novak je bio oduševljen potezom napadača Pari Sen Žermena.

Pročitajte: TUŽNE VESTI o Novaku Đokoviću stigle baš na njegov rođendan! Porodica uplakana, navijači pružaju najveću podršku do sada (FOTO)

Profimedia

 

- Dok su odlazili u svlačionicu, Mbape i Mesi su se pozdravili sa mnom, bio je to prvi put da se sretnemo. Kratko, ali slatko. Nejmara smo takođe videli, potpisao se mojoj Tari na dres. Stefan voli Mesija. Tara ne prati sport, ali zna ko je Nejmar zbog njene drugarice, koja je polu Brazilka, polu Srpkinja. Ima neka popularna pesma o Mesiju, njih dve plešu uz to. Rekla mi je “hoću da ga upoznam, on je u onoj pesmi”. Popela mi se u krilo, zapitkivala gde je Nejmar i kada ćemo do njega, a onda se postidela – prepričao je Đoković ovaj neverovatan susret uz osmeh.

 

 

Komentari (0)

Loading