Celebrity News

Kraljica društvenih mreža: Selena Gomez je najpopularnija osoba na Instagramu

Kraljica društvenih mreža: Selena Gomez je najpopularnija osoba na Instagramu

Sasvim očekivano, prvo mesto pripalo je kraljici društvenih mreža Seleni Gomez koja već godinama se nalazi u vrhu liste najpopularnijih osoba na Instagramu.

Mladu pevačicu i glumicu na ovoj mreži prati čak 130 miliona ljudi. Diznijeva zvezda, kako je često zovu, na Instagramu redovno objavljuje intimne fotografije iz svog života, sa prijateljima i porodicom, ali i obaveštenja o novim projektima.

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on Sep 4, 2017 at 9:55pm PDT

Drugo mesto zauzela je njena koleginica, pevačica Arijana Grande. Dvadesetčtovorogodišnja Arijana je miljenica tinejdžerki iz celog sveta, a uspela je da stekne pravu armiju fanova, čak 115 miliona na Instagramu.

Treća zvezda Instagrama je Kristijano Ronaldo, sa 115 miliona, dok su četvrto i peto mesto zauzele pop pevačice Bijonse (108 miliona) i Tejlor Svit (104 miliona).

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on Nov 12, 2017 at 2:00am PST

Kim Kardašijan takođe ima 104 miliona pratioca, te zauzima šesto mesto na listi najpopularnijih osoba na Instagramu, a prati je njena sestra Kajli Džener koja broji 99, 6 miliona pratioca.

Poslednja tri na listi zauzele su tri velike zvezde. Osmo mesto pripalo je Dvejnu Džonson, glumcu koga na Instagramu prati 96,2 miliona ljudi, deveto Džastinu Biberu sa 94,1 miliona pratilaca i poslednje Kendal Džener, manekenki koju prati 85 miliona.

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on Oct 17, 2017 at 1:43pm PDT