Celebrity News

Kako je počela ljubavna priča Sanje Marinković i njenog supruga Aleksandra...

Kako je počela ljubavna priča Sanje Marinković i njenog supruga Aleksandra...

Pored toga što su koleginice, Sanja Marinković i Vesna Dedić su i veoma dobre prijateljica. Njih dve ne kriju da obožavaju da vreme provode zajedno, te i ne čudi što je upravo Vesna Dedić bila svedok početka ljubavi poznate voditeljke.

Sanja dugo nije želela da govori o svom suprugu, ali je njena drugarica Vesna otkrila da je početak ljubavi sa Aleksandrom Uhrinom bio veliki preokret u Sanjinom životu, kao i da je poznata voditeljka tada učinila jednu ludost kako bi ga videla.

- Oni su montirali celu noć emisiju "Sve za ljubav" i onda je mene ujutru zvala i rekla: Znaš kakav je frajer montažer! Tog narednog dana trebalo je da zajedno održimo predavanje u našoj školi novinarstva. Sanja je došla u nekoj beloj čipkanoj beloj suknji, gore nešto polugolo, bože me oprosti, i rekla mi: Slušaj, ti danas sama držiš predavanja, ja idem da vidim da li je onaj na smeni! Otišla, i bilo šta je bilo - otkrila je Vesna Dedić piše Glossy.

Sanja nije ostala dužna, te je odala još jedan neobičan detalj.

- Ja sam montirala prilog. Trebalo je da dođe na smenu. Kada je ušao, krenula je pesma "Pogledi u tami". Ta pesma je obeležila početak naše veze - priznala je Sanja.