Celebrity News

Goca Tržan nakratko rekla "zbogom" pevanju: Mikrofon zamenila šminkerskim četkicama

Goca Tržan nakratko rekla "zbogom" pevanju: Mikrofon zamenila šminkerskim četkicama

Osim što sjajno peva i pleše, atraktivna Goca Tržan, kako neretko voli da kaže, još bolje se maže! Naime, pevačica rado ističe da najčešće sebe našminka mnogo bolje od profesionalnih šminkera, te da poznaje make-up proizvode baš kao da se samo time bavi. Ipak, kako Goca šminka druge, imale su prilike da se uvere sve devojke koje su juče posetile radnju jednog make-up brenda, gde je pevačica pokazala svoje umeće u šminkanju, po kom je odavno poznata, budući da se godinama sama ulepšava za potrebe javnih nastupa i snimanja spotova.

A post shared by Goca Trzan (@gocatrzan) on Nov 1, 2017 at 10:12am PDT

- Nije tajno da ja žene odlično mažem, ali verujem da malo ko zna kako me moj suprug svakodnevno moli da se oslobodim nebrojeno mnogo kutija u kojima je šminka kupljena na svim stranama sveta, jer meni toga nikad nije dosta – kaže Goca i najavljuje da će uskoro lansirati kolekciju svoje šminke:

- Ideja koju sam godinama htela da realizujem sada je pri kraju i uskoro ću je prezentovati, a sve devojčice i devojke moćiće da nauče moje šminkerske tajne iz prve ruke.

A post shared by Goca Trzan (@gocatrzan) on Sep 23, 2017 at 5:25am PDT