Celebrity News

Zorana Pavić o zdravstvenim problemima: Meni srce nije bolesno, ali reaguje burno na svaku lošu informaciju

Zorana Pavić o zdravstvenim problemima: Meni srce nije bolesno, ali reaguje burno na svaku lošu informaciju

Pevačica Zorana Pavić je veoma jaka žena i nikada ne dozvoljava sebi da klone, samo tri dana nakon operacije se vratila poslu.

Početkom dvehiljaditih pevačica se povukla zbog zdravstvenih problema prouzrokovanih stresom. O toj velikoj borbi Zorana prvi put priča za "Kurir".

- O tome nikad nisam želela da pričam jer ne volim da se prenemažem. Nisam jadnica, već žena borac. Umreću kao takva i s osmehom. Nosila sam se sa zdravstvenim problemima i nosim se još uvek. Moj primer je specifičan, ono što mi se dogodilo izazvano je užasnim stresom. To što sam doživela malo ko bi izdržao na nogama. Ne glumim Baš-Čelika, ali tri dana posle operacije igrala sam pozorišnu predstavu - kaže Zorana.

A post shared by Zorana Pavic (@zourana_guevara) on Sep 29, 2017 at 12:44pm PDT

Pevačica je od detinjstva osetljiva.

- Kad sam bila mala, imala sam tahikardiju i aritmije. Čim čujem nešto neprijatno, jako se uznemirim jer sam emotivno luda. Meni srce nije bolesno, ali reaguje burno na svaku lošu informaciju. Kada su mi javili da je Manda umro, bila sam u kolima i mislila sam da ću izdahnuti. Ja sam stres manijak. Neprijatelji, ako žele da me ubiju, ne moraju da idu okolo-naokolo i da mi rade loše stvari, samo nek mi jave neku lošu vest dok sam u saobraćaju i bez problema ću im izaći u susret da me više nema. Naravno, ukoliko me policija prethodno ne uhapsi jer je zabranjeno razgovarati telefonom dok upravljaš vozilom - kaže Pavićeva.