Celebrity News

Ekspert za govor tela otkriva: Šta znači ovaj tik princa Harija

Ekspert za govor tela otkriva: Šta znači ovaj tik princa Harija

Novopečeni verenički par princ Hari i Megan Markl još dugo će biti u centru pažnje svih svetskih medija koji se "bore" ko će prvi da otkrije nešto novo od budućoj britanskoj snaji. Svašta se šuška ovih dana, od toga da Megan ima kraljevsko poreklo, pa da su njeni predaci radili kao sluge na dvoru, o burnoj prošlosti, porno snimku, ali i o tome kako je kraljica Elizabeta II nikako ne voli. Međutim, uz sve to, "došao je na red" i princ, pa su tako stručnjaci stigli da se pozabavie čudnim gestom ruke koje je Hari imao na skoro svakoj fotografiji sa objavljivanja veridbe.

Naime, Hari je ruku često zavlači ispod sakoa. Ovaj njegov gest smo mogli da vidimo na fotografijama sa raznih filmskim premijera, kada daje izjave i slično. Reklo bi se da je to neki njegov tik koji radi kada je nervozan.

Evo šta je o tome rekao ekspert za govor tela:

- Prvo, najverovatnije je da mu je to navika. Prekriva svoj stomak i na taj način ga zaštićuje, što ukazuje na to da se ne oseća prijatno u datoj situaciji. Ko bi i bio, kada je okružen silnim fotografima koji slikaju svaki njegov pokret i analiziraju ga? - kaže stručnjak i dodaje da ovaj gest takođe može da ukazuje na to da je zaštitnički nastrojen, prema sebi, ali i svojim bližnjima, pogotovo sada prema verenici, prenosi zenska.tv.

Kada princ Hari ne koristi ovaj gest, često je viđen kako vuče svoju garderobu što prosto znači da mu je neprijatno. S obzirom da je stalno u centru pažnje, a to ne voli, i da je odrastao pred kamerama, ponašanje princa Harija ne čudi.