Celebrity News

Savršeno stilski usklađen par: Megan Markl sa princom Harijem obavila prvu kraljevsku dužnost (foto)

Savršeno stilski usklađen par: Megan Markl sa princom Harijem obavila prvu kraljevsku dužnost (foto)

Nekoliko dana nakon objave da su vereni, britanski princ Hari i Megan Markl otišli su na prvo zajedničko službeno putovanje.

Ekspert za govor tela otkriva: Šta znači ovaj tik princa Harija

Par je prošetao ulicama Notingema gde će, između ostalog, učestvovati na humanitarnom sajmu, udruženja Terrence Higgins, koji se održava povodom obeležavanja Svetskoga dana borbe protiv AIDS-a.

- Princ Hari privatno je i poslovno proveo je dosta vremena u tome gradu otkad se 2013. onde prvi put sreo sa mladim ljudima istražujući problem nasilja među mladima - objavila je kraljevska porodica. Ali, i trenutni povod odlaska u Notingemu sa verenicom ima za njega poseban značaj. Naime, upravo je njegova majka princeza Dajana 1987. otvorila prvu bolnicu za lečenje obolelih od HIV-a i AIDS-a u Londonu 1987. rukovavši se i poljubivši tada s jednim od obolelih pacijenata.

Kako prenose svetski mediji, buduća vojvotkinja Megan neće nastaviti svoju saradnju sa drugim humanitarnim organizacijama sa kojima se borila za prava žena, umesto toga toga, će humanitarni rad nastaviti kao članica kraljevske porodice, a izgleda da joj već super ide.

Mladi par oduševio je stanovnike grada koji su uprkos velikoj hladnoći došli da ih pozdrave i požele dobrodošlicu.

Kako i dolikuje Hari i Megan bili su savršeno stilizovani za priliku, pa su se tako pojavili u usklađenim modnim izdanjima.

Kako otkrivaju modni stručnjaci, kod Megan se već primećuje promena u stilu koji je morala da uozbilji. Ona je stigla obučena u dugačku sivu suknju, tamnu rolku, plavi kaput i popularne čizme, a od modnih dodataka imala je samo torbicu.

Izgledaju prelepo, zar ne?