Celebrity News

Megan Markl je mogla da bude žena OVOG fudbalera (foto)

Autor: | 03/12/2017

Megan Markl je mogla da bude žena OVOG fudbalera (foto)

Kako euforija pred kraljevsko venčanje raste, tako svakog dana isplivavaju novi tračevi vezani za buduću mladu. Njena poznanica je ovoga puta otkrila da se Megan svojevremeno udvarao najpoznatiji britanski fudbaler

Prošle nedelje objavljeno je da je Megan Markl (36) rekla "da" princu Hariju (33), a da će Britanci već u maju naredne godine imati jedno od omiljenih dešavanja - kraljevsko venčanje. A, onda se javila i jedna novinarka, koja je otkrila da princ nije prvi Britanac na kog je lepa Megan bacila oko.

Naime, s obzirom na to da nije bila informisana o fudbaleru koji joj je slao poruke, Megan je pokazala sliku svog udvarača poznanici, novinarki Kejti Hind, upitavši je da li je on dobra prilika.

- Znaš li ovog tipa, Ešlija Kola - pitala je glumica tada Kejti za jednog od najpoznatijih britanskih fudbalera.

Navodno je Ešli Kol (36) bio vrlo uporan u nameri da stupi u kontakt sa Megan.

- Zapratio me je na Tviteru i uporno pokušava da priča sa mnom. Trudi se zaista mnogo. Hoće da odemo na sastanak dok sam u Londonu. Šta misliš o njemu? Da li ga znaš - nastavila je Megan sa pitanjima novinarki.

Bilo je to nekoliko godina nakon burnog razvoda Kolovih, kada je Šeril Kol otkrila da je njen suprug Ešli imao brojne afere dok su bili u braku. Kejti joj je, kako kaže, baš tako sve i ispričala, nakon čega je Megan prihvatila njen savet.

- Hvala ti, cenim što si iskrena. Neki prijatelji su mi isto rekli da se držim dalje od njega - rekla je Megan kroz smeh dodavši da će ga ostaviti po strani.

I, dobro je, jer se uskoro udaje za najpoznatijeg princa na svetu - Harija.