Celebrity News

"Ne bih ništa menjao": Preslušajte novi album Saše Matića (video)

Autor: | 04/12/2017

"Ne bih ništa menjao": Preslušajte novi album Saše Matića (video)

Folk zvezda Saša Matić danas je objavio osmi po redu studijski album "Ne bih ništa menjao" koji, kao i prethodni izlazi pod etiketom Grand produkcije.

Na ovom muzičkom ostvarenju radila je već uigrana ekipa predvođena hitmejkerom Marinom Tucaković, zatim Damir HandanovićDragan Brajović Braja, Bojan Vasić, Mlađan Dinkić, Jelena Trifunović, Marko Cvetković, dok naslovnu numeru potpisuje Saša Milošević Mare.

- Album je jedinstvena kombinacija nekoliko različitih žanrova. Iako smo se značajno približili trenutnim muzičkim trendovima ipak nisam mnogo pobegao od sebe, od svog stila. Sve smo radili polako, sa puno ljubavi i ja verujem da će to moja publika itekako prepoznati - kaže Saša.

Već od ove nedelje kreće koncertna promocija novih pesama širom regiona. Ni ovoga puta neće izostati veliki koncerti, a pevač za Kurir otkriva da su dva već zakazana, i to 14. februara u dvorani "Spens" u Novom Sadu, nakon čega sledi "Spektakl 2" 08. marta u beogradskoj areni. Karte za oba koncerta već su puštene u prodaju i od danas se mogu kupiti na svim prodajnim mestima eventima.

Da li će mu i ovoga puta na bini beogradske arene društvo praviti isključivo žene, te ko će zapevati s njim u dvorani "Spens" u Novom Sadu pevač još uvek ne želi da otkrije, ali poručuje kako će oba koncerta biti spektakularna, ispunjena ljubavlju, dobrom pesmom i s puno pozitivne energije.

Svih deset novih pesama od danas dostupne su i na pevačevom zvaničnom Jutjub, a možete ih preslušati klikom na linkove: