Celebrity News

Nova titula: Fahrije Evdžen najsrećnija žena u Turskoj

Autor: | 04/12/2017

Nova titula: Fahrije Evdžen najsrećnija žena u Turskoj

Kad se Fahrije Evdžen (31) letos udala za njihovog princa iz snova, obožavateljke Buraka Ozčivita zamrzele su je iz dna duše. Uprkos netrpeljivosti koju od tada ne kriju prema njoj na društvenim mrežama, pripadnice lepšeg pola nedavno su je na jednom popularnom internet portalu izglasale za najsrećniju ženu u Turskoj, pišu mediji.

Nema sumnje da se zavodnica, i supruga Bali-bega, Fahrije okitila tom laskavom titulom na račun svoje jače polovine. Čak 40 posto žena, od nekoliko desetina hiljada pristiglih glasova, ocenilo je da ju je Burak učinio “kraljicom sreće”.

Burak Ozčivit i Fahrije Evdžen: Prvi bračni problemi

Zanimljivo je to da se sa ženama slažu i muškarci, ali iz potpuno drugačijeg razloga. Momci smatraju da je Fahrije jedna od najlepših glumica srceparajućih bosforskih melodrama, te da su joj lepo lice i atraktivan izgled doneli sreću u životu.

- Naravno da sam srećna pored muškarca kojeg volim najviše na svetu, ali ne bih time banalizovala to predivno osećanje. Smatram se srećnom osobom, jer sam, pre svega, zdrava i s obe noge na zemlji. Meni zadovoljstvo donose male stvari. Slobodan dan proveden s voljenim bićima ne može mi nadoknaditi ček s bezbroj nula. Sreća se ne može kupiti - izjavila je Fahrije, prenosi radiosarajevo.ba.

Zvezda serije "Dnevnik ljubavi" svesna je svoje lepote, ali tvrdi da joj ona nije podarila uspeh u životu. Popularnost, kaže, duguje ambiciji.

- Veliki sam radoholik. Verujem da je upornost majka uspeha. Ništa ne može da vam padne s neba, čak i da ste lepi kao bog. Naravno, postoje žene koje lepotom pronalaze prečice do slave, ali to je već druga priča - ističe Fahrije, dodajući da je pobornik prirodnog izgleda.

- Često me pitaju za moju 'tajnu lepote'. Nema tu mnogo filozofije. Trudim se da spavam osam sati dnevno, zdravo se hranim, pijem mnogo vode, koristim kvalitetnu šminku i svakog dana bar dva sata provodim na svežem vazduhu - kazala je Fahrije Evdžen.