Celebrity News

Marija Kilibarda: Privatno plačem svaki dan, suze čiste moju dušu, glavu i srce

Autor: | 04/12/2017

Marija Kilibarda: Privatno plačem svaki dan, suze čiste moju dušu, glavu i srce

Marija Kilibarda jedna je od naših poznatih ličnosti koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Duhovita, iskrena i emotivna, Marija je otkrila kakva je zapravo kada se kamere ugase. Priznaje da je laka kada je reč o suzama, da za sve stvari koje joj se dese u životu pronalazi opravdanje i da uvek korača uzdignute glave.

- Plakala sam pre tri nedelje u emisiji "150 minuta" koja je išla uživo gde je bila priča o ljubavi. Nas žene sve to dotakne, a još ako vam gost bude emotivan, suze su neizbežne. Privatno plačem svaki dan na muziku, filmove. Ja sam jedna od onih koja je laka na suze. Kažu da su suze zdrave. Suze čiste dušu, glavu, srce i što je najvažnije, održavaju nas zdravijima. Ne sme to da se nagomila i da se zadrži negde unutar našeg organizma pa, ne daj bože, da izleti na neki način koji ne treba - rekla je Marija Kilibarda.

Iako je nedavno stavila tačku na brak sa košarkašem Vladimirom Radmanovićem, nametnulo se pitanje da li bi ponovo izgovorila sudbonsno "da". Da detaljiše nije želela, uz opravdanje da je rano o tome govoriti:

- Neki ljudi su mnogo restriktivniji, neki brže prevazilaze određene situacije. Ja volim sve da lepo prođe, čisto da za neke stvari možeš da budeš spreman.

Na pitanje kakav muškarac može da joj se dopadne, Marija je u šaljivom tonu prokomentarisala:

- Svi misle da muškarci padaju na žene koji trepću, a u stvari, mi žene padamo na frajere koje trepću.

Društvene mreže su nekada pogodno mesto za udvaranje, a sa tim se susrela i Marija, međutim, nije obraćala previše pažnje na to.

- Na društvenim mrežama si transparentan, dostupan svima, i tamo ima svega - od kritika, pohvala pa do udvaranja. Ko god ti priđe na taj udvarački način, bilo muškarac bilo žena, krije se pod pseudonimom, zaključan im je profil, ili im se ne vidi slika. E, to se ne računa - otkrila je Marija.