Celebrity News

Zaustavljeno snimanje filma: Blejk Lajvli povređena na setu

Zaustavljeno snimanje filma: Blejk Lajvli povređena na setu

Kako prenose strani mediji, glumica Blejk Lajvli je povređena na snimanju filma "Ritam sekcija" (The rhytm sectio) čije je snimanje zbog ove nezgode zaustavljeno.

Naime, lepa glumica je povredila ruku snimajući akcionu scenu, i još uvek nije poznato u kakvom se stanju nalazi. Iz produkcije su potvrdili ova pisanja:

- Paramount, Global Road i producenti filma potvrđuju da je snimanje filma suspendovano, jer je Blejk Lajvli pretrpela povredu ruke. Produkcija će nastaviti sa radom čim to bude moguće.

Novi film "Ritam sekcija" očekuje se u bioskopima početkom 2019. godine, a nastao je po prvoj u nizu knjiga Marka Barnela. Špijunski serijal prati Stefani Patrik (Lajvli) koja pokušava da otkrije istinu o avionskoj nesreći u kojoj je stradala njena porodica.

A post shared by @blakelivelyf (@livelyupload) on Nov 6, 2017 at 11:27am PST

Podsećmo, ovo nije prvi set na kome je Lajvli doživela nezgodu. Naime, na snimanju The Shallows , lepotica je povredila nos tako što je udarila u metalnu bovu u vodi.

- To nije bilo iscenirano. Desilo se slučajno. Tada mi je prolazilo kroz glavu kako ću se ili onesvestiti, ili će mi nos izgledati kao Pikasova slika ili ćemo imati dobru scenu. Srećom, bilo je ovo poslednje - rekla je tada Blejk.

A post shared by The Shallows (@shallowsmovie) on Apr 23, 2016 at 12:54pm PDT