Celebrity News

Putovanje u Aziju: Lepa Brena i Boba proslaviće 26 godina braka na Tajlandu

Autor: | 06/12/2017

Putovanje u Aziju: Lepa Brena i Boba proslaviće 26 godina braka na Tajlandu

Lepa Brena i Boba Živojinović 7. decembra će proslaviti 26 godina braka. Vlasnica "Granda" i bivši teniser odlučili su da i ovaj put otputuju na omiljenu destinaciju - Tajland, gde su prošle godine proslavili srebrnu svadbu.

Na putovanje u Aziju s njima kreću sinovi Stefan i Viktor, kao i Bobin naslednik iz prvog braka Filip s devojkom Aleksandrom Prijović. S obzirom na to da će porodica Živojinović odsesti u jednom od najluksuznijih hotela u Koh Samuiju, oni će za petnaestodnevni odmor iskeširati čak 50.000 evra.

- Brena i Boba se baš raduju ovom putovanju. Pevačica je poslednjih meseci prezadovoljna poslovnim uspesima, naročito kako je kod publike prošla najnovija pesma "Zar je važno da l‘ se pjeva ili peva", pa će na odmoru ujedno s porodicom obeležiti i taj uspeh. Ona je već počela da se pakuje i ne sluti da je na Tajlandu od Bobe očekuje iznenađenje, koje on čuva u strogoj tajnosti od svih članova porodice - priča izvor Kurira blizak Živojinovićima.

On kaže da će folk zvezda i bivši sportista na odmoru ponovo pročistiti dušu i telo.

- Kada je pre šest godina prvi put bila na Tajlandu, Brena je otkrila blagotvorni program detoksikacije. Pošto joj se izuzetno dopao, preporučila ga je Bobi, koji se takođe od toga preporodio. U pitanju je detoks svežim voćem i povrćem, kao i supicama i čajevima od jedinstvenih biljaka. I njihov sin Viktor je na ovom tretmanu, koji mu je pomogao u mršavljenju - priča izvor za ovaj dnevni list.

Brena je i ranije govorila kako obožava Tajland.

- Obožavam Tajland! Naročito kad idem sa svojom decom i Bobom. Prošle godine nam je bilo prelepo. Svaki dan smo uživali i opuštali se na plažama, ali i u hotelskom kompleksu. Za mene je to bilo jedno od najlepših putovanja i jedva čekam da opet odemo svi zajedno. Čini mi se da će to biti tradicija porodice Živojinović - rekla je pevačica nakon povratka iz Azije.