Celebrity News

Ne prestaju priče o njenoj trudnoći: Da li prelepa novogodišnja jelka Kajli Džener krije tajnu? (foto)

Ne prestaju priče o njenoj trudnoći: Da li prelepa novogodišnja jelka Kajli Džener krije tajnu? (foto)

Kada je u pitanju porodica Kardašijan dovoljan je jedan trač, komentar, fotografija da to kao eho "odzvanja" mesecima. Tako je i kada je reč o trudnoći najmlađe sestre poznatog "klana" - Kajli Džener.

Naime, 20-godišnjakinja je na svoj Instagram profil postavila fotografiju prelepe božićne jelke, ali neki fanovi umesto da komentarišu savršeno uređeno i ogromno drvo, ono ih je odvelo na novi trag u epizodi - Kajli očekuje bebu.

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on Dec 3, 2017 at 11:12am PST

Džener je angažovala Džefa Litama, kreativnog direktor pariskog hotela Four Seasons Hotel George V koji je samo zbog nje doletio u Kaliforniju kako bi joj dekorisao glamuroznu vilu u božićnom stilu.

Jelka od 6 metara o kojem danas pričaju baš svi ima po sebi lažni sneg roze i zlatne mat i sjajne ogromne kugle, kao i neizostavne lampice i toliko je lepo da hipnotiše. Zar ne?

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on Dec 7, 2017 at 7:40pm PST

Međutim, kod nekih fanova jelka je pala u drugi plan zato što su u nežno roze boji koja dominira ukrasima videli priznanje da Kajli očekuje devojčicu.

Podsećamo, o trudnoći Kajli Džener se priča već mesecima, a dete bi navodno trebalo da dobije sa reperom Travisom Skotom.

Iako ove glasine nisu potvrđene o njima ne prestaje da se priča. Ne pomaže ni to što Kardašijan porodica nekim svojim komentarima i postovima na društvenim mrežama s vremena na vreme ponovo "razgali vatru".