Celebrity News

Lepa Brena: Za mene nije prevara ona koja je seksualna već kada te neko izda kao čoveka, kad neko izda porodicu

Lepa Brena: Za mene nije prevara ona koja je seksualna već kada te neko izda kao čoveka, kad neko izda porodicu

Folk diva kaže da za sve ove godine na prevaru nije gledala kao na seksualni čin jer je mnogo gore kada neko izda porodicu i bračnog partera.

Pevačica Lepa Brena i bivši teniser Slobodan - Boba Živojinović juče su proslavili 26 godina braka. Iz ljubavi koja traje više od dve decenije imaju dva sina Viktora i Stefana, dok Boba iz prethodnog braka ima naslednika Filipa, kojeg je Brena prihvatila kao svog.

Putovanje u Aziju: Lepa Brena i Boba proslaviće 26 godina braka na Tajlandu

Brena kaže da je za uspešan brak najvažnija spremnost na kompromis.

- Ukoliko ne pravite kompromise, ne može ni posao, a kamoli brak da bude uspešan. Jer se u braku sretnu dvoje ljudi različitih profesija i načina života, tako da ukoliko nema kompromisa, porodica ne može da opstane ni da funkcioniše. Kada se sretnu jedna svetska i jedna balkanska karijera, ispostavi se da je najbitnije uskladiti porodične i profesionalne obaveze, a da pritom ne izgubite sebe. To je mudrost. Sa godinama postanete mudriji i tolerantniji. Svi smo mi imali momente pucanja koji su izazvani svim samo ne lepim životom - priznaje pevačica raskošnog glasa koja se pre braka četiri godine zabavljala sa Bobom.

Na pitanje da li je bila spremna da suprugu oprosti prevaru, iskreno kaže:

- Uvek sam govorila da je seks danas toliko jedna devalvirana priča i roba koja se prodaje vrlo jeftino. Tako da nije za mene prevara ona koja je seksualna nego je prevara kada te neko izda kao čoveka i kad neko izda svoju porodicu.

Decenije koje je provela u zagrljaju istog čoveka ne bi menjala ni za šta na svetu, a krize u braku opisuje stihovima svoje pesme.

- Imam jednu pesmu, a stihovi kažu ovako: „tako je lako reći kraj i otići, al’ znaj, na tom putu ja ću večno stajati“ - kroz osmeh nam je izrecitovala slavljenica.

Zanimalo nas je da li je Bobi u nekom trenutku smetala njena ogromna popularnost u regionu:

- Ne možete biti uspešni poslovno ako privatno nemate stabilnu vezu. Za zdrave odnose u porodici je jednako važno da otac porodice bude lider i neko kome se veruje, kao i da žena bude stabilna i uspešna.

Najskuplja svadba na Balkanu: Ovako je sve izgledalo pre tačno 26 godina kada su se venčali Brena i Boba (video)

Najskuplja svadba na Balkanu: Ovako je sve izgledalo pre tačno 26 godina kada su se venčali Brena i Boba (video)

- Još si uvek moja želja, moje da mi je ono "ništa" kad pitaju me šta mi je - glasio je Brenin citat ispod fotografije na kojoj ona Bobi stavlja burmu.

Inače, citat je iz jedne od knjiga satiričnih priča Perice Jokića, srpskog književnika i satiričara.