Celebrity News

Marko Živić progovorio o bivšoj ženi koja je naša poznata voditeljka

Marko Živić progovorio o bivšoj ženi koja je naša poznata voditeljka

Marka Živića publika trenutno gleda u nekoliko serija na različitim televizijskim frekvencijama, kao i u šou-programu “Luda noć”. Marka život nije mazio, ali je bez obzira na tešku bolest koju je imao i razvod iz svega izašao nasmejan i pozitivan.

O svom emotivnom životu danas šturo priča, ali ipak otkriva da je sa bivšom suprugom Natašom Pavlović u dobrim odnosima.

- Nemam primedbe na svoj emotivni život. Jako sam zadovoljan i miran. Što se tiče Nataše, nedavno sam joj čestitao rođenje drugog deteta. Nataša i ja smo bili prijatelji dok smo bili u vezi, a to smo i ostali posle razvoda. Čujemo se kada su praznici, Nova godina, rođendani. Kada se sretnemo, lepo popričamo. Mislim da je to normalno. Možda su neka tuđa iskustva traumatičnija, moje nije - iskren je Marko, koji za razliku od mnogih muškaraca priznaje da često plače.

- Čovek sam odlučuje kako će da živi svoj život. Imaš opciju da gledaš da će sve proći i da sutra dolazi bolji dan. Trudim se da budem pozitivan. Niko nije srećan, vedar i raspoložen 24 sata. Imam i ja stvari koje proživljavam sam sa sobom, sa svojim najbližima. Svašta može da me rastuži - kaže Živić i priseća se situacije koja ga je nedavno dirnula do suza:

- Imam prijatelje, jednu romsku porodicu koju često srećem i njihovo dete je bilo bolesno. Išli smo zajedno da kupimo lekove jer nisu imali zdravstvenu knjižicu. Ceo dan posle toga sam bio neraspoložen. Pitao sam se šta bi se desilo s tim detetom da mene nisu sreli slučajno. Da li bi dobilo 40 temperaturu i ušlo u još veće probleme. Ne ideš tamo gde hoćeš, nego gde te život vodi. Plakao sam od sreće što sam se baš ja našao tu u tom momentu da im pomognem.