Celebrity News

Svako na svoju stranu: Princ Hari i Megan Markl već razdvojeni

Autor: | 10/12/2017

Svako na svoju stranu: Princ Hari i Megan Markl već razdvojeni

Iako se euforija oko veridbe lepe Megan Markl i princa Harija i dalje se stišava, novopečeni verenici polako nastavljaju svoje živote dalje i to kako pišu strani mediji - svako na svoju stranu.

Nakon nekoliko dana provedenih zajedno, došlo je vreme i za prvi kraći rastanak. Naime, Megan je spakovala kofere i sama otišla u Los Anđeles.

Razlog što će biti hiljadama kilometara udaljeni jedno od drugog je taj što je Megan odlučila da poseti svoju majku Doriju, koja živi u Americi, piše eonline.com.

Ovim potezom princ Hari i Megan pokazali su da, iako je jedno od njih član kraljevske porodice, u stvari su običan par koji ima svoje normalne živote. Kako navode strani mediji prvo razdvajanje im je teško palo, ali zato koriste svaki mogući način da se čuju i stalno budu u kontaktu.

Verujemo da je Megan otišla kod svoje majke i kako bi malo odmorila od medijske pompe i slegla utiske oko čitave veridbe, i napunila baterije, jer uskoro je čeka još jedan veliki događaj - tradicionalni zajednički božićni ručkak kod kraljice.