Celebrity News

Melanija se nagodila sa slovenačkim tabloidom: Neću dopustiti laži i uvrede na moj račun

Autor: | 10/12/2017

Melanija se nagodila sa slovenačkim tabloidom: Neću dopustiti laži i uvrede na moj račun

Prva dama Amerike, Melanija Tramp, postigla je vansudsku nagodbu s izdavačem slovenačkog tabloida kojeg je tužila zbog klevete, a koji joj se odmah izvinio, potvrdila je u petak njena advokatica iz Ljubljane.

– Gospođa Melanija Tramp i kuća Delo kao izdavač postigli su vansudsku nagodbu u vezi lažnog napisa objavljenog u magazinu Suzy rekla je Nataša Pirc Musar koja u Sloveniji zastupa pravne interese Donaldove supruge, prenose agencije.

Advokatica nije navela pojedinosti sporazuma ali je istakla da je ovako zaključen predmet, kao i da gospođa Tramp ni ubuduće neće dopuštati uvrede i laži na svoj račun, nego će na njih uvek reagovati kako bi zaštitila svoja prava i interese.

Podsećamo, magazin Suzy, koji izdaje vodeća novinska kuća Delo, u jednom članku tokom predsedničke kampanje u SAD-u 2016. godine objavio je da je Melanija nakon odlaska iz svoje domovine Slovenije radila za modnu agenciju koja je uz osnovni posao bogatim klijentima nudila i devojke za pratnju nagoveštavajući tako da se bavila “elitnim eskortom”.

Posebna šteta nastala je za Melaniju i Donalda kad je te nedokazane navode iz ovog magazina preneo i jedan engleski tabloid koji se nakon toga odmah izvinio.

- Nemamo dokaza za to. Zbog toga se izvinjavamo. Nismo imali nikakvu nameru da povredimo niti uvredimo gospođu Tramp - stoji u saopštenju ovog magazina.