Celebrity News

Da li to Edita Aradinović ima novu ljubav?

Autor: | 13/12/2017

Da li to Edita Aradinović ima novu ljubav?

Izgleda da je lepa pevačica i finalistkinja humanitarnog takmičenja "Tvoje lice zvuči poznato", Edita Aradinović ponovo zaljubljena.

Kako piše Kurir Edita ima novog dečka, s kojim se prvi put pojavila u javnosti na otvaranju jednog kluba na Zemunskom keju.

Pevačica je nekoliko meseci nakon raskida sa momkom Ognjenom pronašla novog partnera, kojeg je donedavno krila.

Ekipa emisije "Paparaco lov“ uspela je da zabeleži njihove prve zajedničke snimke u klubu u kom su se zadržali samo pola sata. Čim je uočila da su mediji prisutni, Aradinovićeva je odlučila da napusti objekat.

Podsećamo, Edita je krajem leta raskinula dvogodišnju vezu s Ognjenom. On je živeo u Dubaiju, pa je bilo nemoguće da njihova ljubav na daljinu opstane.

– Slobodna sam i osećam se zrelo. Iz svake veze, bilo prijateljske ili emotivne, izađeš malo mudriji, malo pametniji, ali kažu da se lekcije ponavljaju dok ih ne naučiš. Sporazumno smo se razišli. On ne živi više ovde, a veza na daljinu je stvarno teška. Može da uspe, nije da ne može, ali je teško s obzirom na to da će on tamo da živi, a meni je život ovde. Ne bih puno ni pričala o tome jer mi je nekako degutantno. Ali govorim generalno da je to normalno, da imaš uspone i padove, šta sad. Idemo dalje, nije smak sveta. Nisam prestala da verujem u veze na daljinu, ali ne mogu da idem tamo da živim, ne želim, ne mogu – rekla je tada Edita za pulsonline.rs.