Celebrity News

Ono kada dobijete poklon od porodice Kluni: Zašto su se Džordž i Amal unapred izvinila putnicima u avionu?

Ono kada dobijete poklon od porodice Kluni: Zašto su se Džordž i Amal unapred izvinila putnicima u avionu?

Neki bi rekli da su se Džordž i Amal Kluni odlično snašli u ulozi roditelja, a opet drugi da im to baš ne ide od ruke, a evo i zašto.

Naime, poznati par putovao je za Veliku Britanju, a smislio je način i kako da doaka buci koju će njihovi mališani Ema i Aleksandar  praviti.

Amal i Džordž su se unapred izvinila putnicima u avionu zbog plača njihovih šestomesečnih blizanaca, pa su tako putnicima na letu podelili slušalice na kojima je pisalo "Izvinite unapred". Poznati mama i tata znali su da bi na dugom putovanju bebe mogle biti razdražljive u avionu, pa su odlučili da putnicima "ublaže im muke" nečim što će bez greške zaglušiti dečji plač. Oni su pritom i "odradili" mini promotivnu kampanju jer je na slušalicama koje su podelili bio istaknut logo Džordžove kompanije Kazamigos koja se bavi proizvodnjom tekile.

Podsećamo, kad se Klunu u septembru pojavio na crvenom tepihu, mnogi su primrtili da je vidno mršaviji i da ima velike podočnjake.

- Ja plačem više od njih. Plačem barem četiri puta dnevno. Od nesnosnog umora - rekao je tada ovaj tata i otkrio kako je njegova ćerka prefinjena na majku, a da sin samo jede i ispušta zvukove.